Movies:: I love you Phillip Morris

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010



Υπόθεση: Ο Steven Russell (Jim Carrey) είναι παντρεμένος κι ευτυχισμένος με την Ντέμπι (Leslie Mann), όταν ένα τροχαίο ατύχημα προκαλεί μια δραματική επανεκτίμηση της ζωής του. Ο Steven συνειδητοποιεί ότι είναι ομοφυλόφιλος και αποφασίζει να ζήσει τη ζωή στο μέγιστο - ακόμη και αν αυτό συνιστά παραβίαση του νόμου. Ο νέος τρόπος ζωής του όμως είναι αρκετά υπερβολικός και περιλαμβάνει ομογάλακτους και απατεώνες όταν τελικά, κατά την παραμονή του στις κρατικές φυλακές συναντά τον ευαίσθητο και γλυκομίλητος Phillip Morris (Ewan McGregor). Αφοσιώνεται στην αποφυλάκιση του Phillip, για να φτιάξει την τέλεια ζωή μαζί του, οδηγώντας τον πετυχημένα, σε μια αδύνατη καταδίκη, την μία μετά την άλλη.

Κουτσομπολιό

*Η ταινία είχε γυριστεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά λόγω του homo θέμα που είχε (…) αναγκάστηκαν να την ξαναγυρίσουν ώστε να καταφέρει να παιχτεί και στις Αμερικάνικες αίθουσες… No comments….

*Μέσα στην ταινία φημολογείται ότι υπήρχε επίσης μεταξύ του Jim Carrey και του Ewan McGregor μία σκηνή σεξ η οποία τελικά κόπηκε… Τα καλύτερα κοιτάν και κόβουν? Ας ελπίσουμε να υπάρχει στα delete scenes στο dvd.

*Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival ελκύοντας από χλιαρές ως πολύ καλές κριτικές…. Θέλω να αναφέρω ότι η ιστορία είναι πραγματική… Αυτό πολλές φορές το ακούω που με κάνει πολλές φορές να αναρωτιέμαι… Μόνο στο Avatar δεν το άκουσα…whatever….

Ακολουθεί trailer….


Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω