Γκόμενοι:: Κατηγορίες αντρών

Κυριακή, 1 Μαΐου 2011


Gay ή Str8
τα ίδια ισχύουν για όλους

Έχουμε και λέμε...Όλοι μας έχουμε γνωρίσει πληθώρα ατόμων αρσενικού φύλου. Είτε είναι φίλοι μας, είτε απλά γνωστοί, είτε έχουνε περάσει μία ή και παραπάνω βόλτες από το κρεβάτι μας. Σε πολλές συζητήσεις με τους φίλους μου έχουμε αναφέρει "ήταν τύπος που...". "δεν θα του άρεσε με τίποτα", "δεν είναι του χαρακτήρα του" και διάφορες τέτοιες εκφράσεις. Μετά από πολλές συζητήσεις που είχα με διάφορα άτομα και με την προσωπική μου εμπειρία σας παραθέτω τις κατηγορίες των αντρών που καλό είναι να ξέρεις μερικά πραγματάκια πριν προχωρήσεις σε μία πιο ουσιώδη γνωριμία.
Άτομα που καλό είναι να προσέξεις και να το σκεφτείς καλά πριν κάνεις κάτι...


 Ο παρθένος παιδαράς
Είναι θεός!!!Παιδαράς!!!Κούκλος, αλλά παρθένος!!!Τόσο σέξυ με ένα τόσο τέλειο χαμόγελο αλλά παρθένος!!!! Οκ...Κάτσε να σε προσγειώσω λιγάκι.Στις περισσότερες περιπτώσεις άτομα που θα είσαι ο πρώτος τους και για εσένα ο x(=έχεις_χάσει_τον_λογαριασμό) ενθουσιάζεται πάρα πολύ εύκολα! Στην συγκεκριμένη περίπτωση άμα ενθουσιαστείς και εσύ θα οδηγήσει σε μία σχέση πάθους,πίστεψε με δεν θα την ξεχάσεις, θα ερωτευτείτε, θα αγαπηθείτε αλλά με τον καιρό θα αρχίσει να σκέφτεται πώς θα ήταν να πήγαινε με έναν άλλον...Συνήθως αποζητάει νέες εμπειρίες είτε κρυφά, είτε μπαίνοντας στον πειρασμό. Δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να δεθεί συναισθηματικά με τον πρώτον του, απλά είναι σε ανώριμη φάση που τα ένστικτα του δεν είναι τόσο κορεσμένα....(Χορταίνεις?). 
Παιδαράς σέξυ κούκλος και ΑΝΩΡΙΜΟΣ....Πολλή υπομονή ;-) και ο ιδανικός σύντροφος θα ήταν ένας ο οποίος του αρέσει να το παίζει δάσκαλος στη σχέση.


Ο ωραιοπαθής
Οκ...Προσοχή όταν τον φιλάς μην του ακουμπήσεις το μαλλί, μην του τσαλακώσεις τα ρούχα, του αρέσει να κάθεται από την πλευρά όπου θα φαίνεται το καλό του προφίλ, συνδυάζει πάντα εσώρουχα με κάλτσες και μπλουζάκι και όποτε παιρνάει από αμάξια ή όπου έχει καθρεφτίζεται το είδωλο του κοιτιέται να φτιαχτεί. Ίσως σου ακούγονται υπερβολές αυτά αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλά άτομα που σκέφτονται έτσι. Σε περίπτωση που δεν σου ακούγεται καθόλου περίεργο....μόλις βρήκες το άλλο σου μισό...Και ξέρεις που θα τον βρεις....Σε καμία τουαλέτα να φτιάχνεται ή σε καμία καφετέρια να κάθεται με τα γυαλιά ηλίου,ανέκφραστο βλέμμα και να παρακαλάει να τον κοιτάξουν....

Ο κολλημένος με τους φίλους του
Δύσκολη περίπτωση και πολλή λεπτή η θέση σου....Κάνε τα πάντα για να συμπαθήσουν. Μπορεί να ξέρεις ή να αισθάνεσαι ότι σε θάβουν ή δεν σε συμπαθούν, κάνε την πάπια. Χαμογέλα όταν είστε μαζί, στέλνε χαιρετίσματα όποτε τον παίρνουν τηλέφωνο, παρατήρησε την αλλαγή στο χτένισμα που έκανε η κολλητή του ή τα καινούρια παπούτσια που αγόρασε ο κολλητός του. Υπερβολικό?
Σκέψου απλά ότι άμα είναι τόσο κοντά με τους φίλους του, θα επηρεάζεται από αυτούς σε υπερβολικό βαθμό! Γίνε καλός/ή αλλά μην το παίξεις... Ενδιαφέρσου... Και άμα σε απογοητεύσουν δώσε τους ευκαιρίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τα φτιάχνεις μόνο με τον γκόμενο....Αλλά και με την παρέα του... Συνειδητοποίησε το από την αρχή λοιπόν, ποια είναι η σχέση με τους φίλους του.


Ο εργασιομανής
Είτε δουλεύει σε γραφείο είτε έχει δικό του μαγαζί ένα είναι το σίγουρο ότι θα δουλεύει πάρα πολλές ώρες οπότε και ο ελεύθερος χρόνος του θα είναι ελάχιστος. Από αυτόν αφαίρεσε μερικές ώρες που θα αφιερώσει στον εαυτό του και άλλες λίγες για την οικογένεια και τους φίλους του. Ότι έμεινε είναι για εσένα. Μπορεί να σε χώσει στο πρόγραμμα του για έναν καφέ ή να βγείτε όλοι οι φίλοι μαζί αλλά μετά τι? Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό? Σε περίπτωση που και εσύ δεν διαθέτεις τόσο ελεύθερο χρόνο ή δεν σου αρέσει να βλέπεις τον άλλον όλη την ώρα είναι κελεπούρι! Οι εργασιομανής  επί των πλείστων είναι άτομα τα οποία παλεύουν και εκτός από θετική επιρροή ζούνε έντονα την ζωή. Οι επιλογές δικές σου.


Με σύνδρομο κατωτερότητας
Στο δεύτερο ραντεβού θα είσαι σίγουρος/η. Θα σου το παίξει ότι είναι καημενούλης. Μπορεί να έχει σωματάρα, ή πρόσωπο μοντέλου της σειράς Αρμάνι. Η μοίρα τον χτύπησε, λυπηθείτε με αδερφοί αλλά τι να κάνω...δεν θα αντέξω....όχι ΟΧΙ Ο-Χ-Ι. Σε καμία περίπτωση δεν θα ενδιαφερόταν κάποιος να ακούσει τα προβλήματα ενός ατόμου που έχουν βγει μόνο δύο φορές. Είναι καταθλιπτικό, η όποια μαγεία και αν υπήρχε θα χανόταν αμέσως απ' όλην την υφήλιο, είναι απαράδεκτο!!!Στα πρώτα ραντεβού δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό! Όταν κάποιος σου προβάλλει έναν αδύναμο χαρακτήρα τότε να είσαι σίγουρος ότι ψάχνει.....για ψυχολόγο με προσόντα! Προσοχή δεν πληρώνει με την ώρα!


Θρησκόληπτος
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε γκόμενους αλά Λουκά αλλά σε άτομα που εκτός από την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία έχουν μάθει ποιος εσπερινός παίζεται πού,ποια αγρυπνία τελείται από ποιον ιερέα και τα σχετικά. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορείς εύκολα να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή με τρόπου που να μην προσβάλλει τον άλλον. Εκτός από τον Χριστιανισμό υπάρχουν και άλλες θρησκείες που απαγορεύουν σε ορισμένες περιπτώσεις το σεξ και διάφορες τέτοιες επισημάνσεις καλό είναι να τις συζητήσεις γιατί στην πίστη ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει άσχετα με το τι γράφονται στα καταστατικά.


Gym-Freak
Αυτόν μπορείς εύκολα να τον καταλάβεις αφού η φλέβα σου χτυπάει το μάτι και ο δικέφαλος λαχταράει το γλυκό σου λαιμουδάκι να σου κάνει κεφαλοκλείδωμα και να σε αφήσει κάτω να σπαρταράς για το έλεος του κτήνους...Εντάξει τα παραλέω και εγώ....Ίσως και η κύρια ασχολία τους το γυμναστήριο και γενικά ο fitness τρόπος ζωής. Τρώω σαλάτες, καθαρό κρέας, όλα αλάδωτα, όλα στον ατμό, γλυκά κομμένα....Δεν είναι όλοι έτσι απλά συνήθως επικρατεί μία υπερβολή στη διατροφή και μία τεμπελιά στο gym(άκου με που σου λέω).Στα πρώτα ραντεβού καταλαβαίνεις με το σωστό "ψάρεμα" τι ιδεολογία έχει γύρω από τον υγιή τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που ταιριάζουν οι απόψεις σας τότε καλά κουφέτα.

Φοιτητής
Όποια σχολή και αν σπουδάζει όσες υποχρεώσεις και αν έχει όπως και να το κάνει ελεύθερο χρόνο θα έχει.Λόγω του νεαρού της ηλικίας του διακρίνεται ένας αυθορμητισμός και ένας ενθουσιασμός για ανεξέλεγκτη διασκέδαση και ξενύχτια χωρίς όρια.Λίγη τρέλα την έχει παραπάνω...Ο έχω σχέση αλλά χωρίζω
Μην περιμένεις...Είναι η γκαντεμιά που σε δέρνει! Όχι μόνο δεν θα χωρίσει...Αλλά θα συνεχίσει να κάνει και σεξ και με τους δυο σας.... Αν είσαι βέβαια από αυτούς που όποτε παίρνει ΛΟΤΤΟ κερδίζει να σου υπενθυμίσω ότι λίγο πριν σου πει ότι θα σε χωρίσει να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ/Η ότι θα έχει βρει κάποιον άλλον/η. Τι νομίζεις? Ότι δεν θα είχε έρθει η σειρά σου να παίξεις το θύμα?

Standard ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Έχουμε και λέμε::

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις γκόμενο: 
--> Από φίλους φυσικά ή από κοινές παρέες. Μπορείς άνετα και ψαρεύεις τους γνωστούς σου πράγματα και λεπτομέρειες που σε άλλες περιπτώσεις θα τα μάθαινες αν όχι αργότερα ίσως και ποτέ.Αυτό φυσικά σε βοηθάει και στο να καταλάβεις άμα ταιριάζετε και όπως και να το κάνουμε....έχεις εγγύηση των φίλων σου!!!


Συμβουλές::

#1 Να είσαι ανοιχτόμυαλος σε νέα πράγματα και καινούριες εμπειρίες. Δεν αναφέρομαι στον σεξουαλικό τομέα!
#2 Κανόνας πρώτου ραντεβού είμαι χαλαρός, είμαι ο εαυτός μου αλλά παρόλα αυτά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ευγενικός, συζητήσιμος, και δεν κάνουμε πράγματα που ίσως μετανιώσουμε. Είναι χαζό και ανώριμο!
#3 ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην γνωρίζεις γκόμενο στους φίλους-κολλητούς σου όταν δεν τον γνωρίζεις εσύ  καλά! Είναι νόμος της φύσης! Εκτός ότι θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση, εκτός του ότι οι φίλοι σου δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν το κάθε ραντεβού σου και να περάσουν ένα ολόκληρο βράδυ γεμάτο αμηχανίας, είναι ένα άτυπο βήμα του ότι οδεύουμε προς σχέση!!! Μην βιάζεσαι!!!
#4 Άμα δεν είσαι έμπειρος μην το παίζεις έμπειρος! Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα είναι σέξυ!Αυτοπεποίθηση χρειάζεται!
#5 Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι το οποίο σου βγαίνει από μέσα!Στο χαμόγελο! Στο γέλιο! Στο βλέμμα! Η αμηχανία στο περπάτημα, στις κινήσεις των χεριών, και στον τρόπο που μιλάς. Χαλάρωσε! Μην το παίζεις! Να είσαι ο εαυτός σου!


....έρχεται κατηγορίες αντρών part 2

8 σχόλια:

Alexandros είπε...

kalooooooo!!!;) anupomonw gia to part 2!!!

jastin29 είπε...

Axios:):) bravo Bro :):) alla tha moy peis se pia kathgoria eimai? xaxaxaxaedw na se dw........

jastin29 είπε...

Kai kalo mina se olous :):):)

mahler76 είπε...

για μερικά πηδήματα όλοι καλοί είναι. Για σχέση κακά τα ψέματα κανείς χαχαχα. Πάντως τύλιξε μου έναν από αυτούς του γυμναστηρίου χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο άρθρο!
Καλό μήνα!

g for george είπε...

Κορυφαίο ποστ. Αναγνώρισα κατηγορίες! ίσως αναγνώρισα και τον εαυτό μου σε κανα δύο από αυτές αλλά θέλω να πιστεύω ότι βελτιώθηκα από τότε!

mahler76 είπε...

@g for george
είχε κατηγορία παρθένες και γεροντοκόρες και δεν το πρόσεξα???

(γιατί στην κατηγορία παρθένοι παίδαροι δεν μπαίνεις με την καμία χαχαχαχα)

Nikos Darkman είπε...

Λες ότι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις γκόμενους είναι μέσω κοινών γνωστών. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Είναι όμως ο μόνος τρόπος που υπάρχει στον ελληνόφωνο χώρο (Ελλάδα, νότια Κύπρος). Σε άλλες χώρες που πήγα είδα άτομα να βγαίνουν μόνα στα bar/club και να προσεγγίζουν άτομα που είναι επίσης μόνα και στο τέλος να ενώνουν τις μοναξιές του. Δυστυχώς, στον ελληνόφωνο χώρο ο κόσμος πάσχει από το σύνδρομο του κλουβιού (σύνδρομο της παρέας). Παρακαλώ διαβάστε την επιστολή του Χρίστου και την απάντηση που έδωσε ο Ηλίας εδώ: http://agapiparaksenigrammata.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω