Ηλίθιος στο gym

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

6 λόγοι που μπορεί να είσαι και ο πιο ηλίθιος στο gym
 
1.Ναι είναι καλός να κάνεις διατάσεις ή εκεί που τελειώνεις την άσκηση στα δικέφαλα να σφίγγεις τον μπράτσο. Στην τελευταία περίπτωση βοηθάει και στη γράμμωση...Αλλά οκ μην το παρακάνουμε. Το να βλέπεις συνέχεια μπροστά σου τον καθένα να σφίγγεται δεν είναι και η καλύτερη εικόνα!

2.Δεν μαζεύεις τα βάρη. Οκ αγνόεισαι εντελώς τις οδηγίες που μέχρι και αφίσες το έχουν κάνει σε πολλά gym πως όταν τελειώσεις την προπόνηση θα πρέπει να μαζέψεις τα βάρη και να τα τοποθετήσεις στη θέση τους. Ο γυμναστής ναι εκεί δουλεύει αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά του!μισό λεπτό θα σου πάρει!!!

3.Φοράς ηλίθια ρούχα! Εδώ πρέπει να γράψω ξεχωριστό βιβλίο αν όχι βιβλίο! Το ότι φοράμε φόρμα παντελόνι ή σορτσάκι μακό και όχι υφασμάτινη βερμούδα ή τζιν έχει να κάνει καθαρά με την άνεση που προσφέρουν τα πρώτα στις προπονήσεις μας! Δεν κολλάνε επάνω μας με τον ιδρώτα και μας βοηθάνε να έχουμε καλύτερα ευκινησία!Τώρα για τα μπλουζάκια.... ΄Πριν λίγο γύρισα από gym και είδα έναν τυπά να φοράει polo στυλ lacoste....Ναι το πικέ το ύφασμα...Είσαι σοβαρός? Καταρχάς όλοι σε κοιτάνε και γελάνε... Το ύφασμα είναι εντελώς ακατάλληλο για να αναπνέει το δέρμα προκαλώντας έτσι δυσφορία στο να συνεχίσεις την προπόνηση πόσο μάλλον την ιδρωτίλα και την μπόχα! Και τέλος...για τα γυμναστήρια που επιτρέπουν τα αμάνικα μπλουζάκια...Τα εξαμάνικα που έλεγα μικρός...οκ...Πολλοί τολμάνε και βάζουν ψαλίδι στα κοντομάνικα και τα κάνουνε αμάνικα.Ωραίο δεν λέω.Αλλά παιδιά δεν γίνεται να βλέπω του καθενός τις ρώγες από εδώ και από εκεί. Το σωστό μήκος της τιράντας πρέπει να καλύπτει οπωσδήποτε την ρώγα. Μην μπερδεύουμε το Sodade-apartment με το gym.

4.Mute!!!Οκ...Δεν βρίσκεσαι στην Eθνική Βιβλιοθήκη...Μπορείς..μάλλον επιτρέπεται να μιλήσεις...Αν έχεις αμφιβολίες αν ένα όργανο είναι πιασμένο ρώτα ή κοίτα γύρω σου. Μην κάθεσαι από επάνω και ξεφυσάς αφαιρώντας τα κιλά κάποιου που μόλις πήγε να πιει νερό.Από την άλλη το gym δεν είναι μπαρ!!! Αν πρόκειται να συζητήσεις με κάποιον για παραπάνω από ένα λεπτό απλά άφησε το μηχάνημα ώστε να είναι διαθέσιμο σε κάποιον άλλον.


5.Μην μιλάτε στο κινητό.Δεν γίνεται να βγάλετε σοβαρή προπόνηση και να έχετε πιάσει την πάρλα στο κινητό για το τι έκανε η Λίτσα και η Κούλα και τι θα κάνετε το βράδυ!όχι!Είναι απλά εκνευριστικό!

6.Παίδες πετσέτα! Η ιδρωτίλα πάνω στα όργανα είναι ο κύριος λόγος που τα μικρόβια βακτήρια κτλ οργιάζουν στο gym.Μην την χρησιμοποιείται τόσο στο να σκουπίζεστε όσο να την βάζετε να καλύπτει τις επιφάνειες που ακουμπάνε τα μέρη του σώματος σας. Στήθος πλάτη κεφάλι πόδια.


1 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Τι να πω που δεν πάω εγώ σε γυμναστήρια!

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω