Πρόβλημα: Πρέπει να μάθουν για εμένα οι κολλητές μου

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Όπως όλοι γνωρίζετε με λένε Ethan... Έχω δύο κολλητές... Την Άννα και την Ειρήνη...Με την πρώτη μας συνδέει μακροχρόνια φιλία.Έχουμε ζήσει ιστορικές στιγμές..χαχα...Με την Ειρήνη γνωριζόμαστε 4 χρόνια όσο είμαι στην σχολή.Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχουμε ανοιχτεί και έχουμε μοιραστεί όλα μας τα όνειρα και όλα τα προβλήματα πράγμα που μας έχει φέρει πραγματικά κοντά...

Όσα χρόνια είμαι ομοφυλόφιλος δεν έχω προδοθεί από καμία περίεργη κίνηση ή βλέμμα...

Η άποψη τους πάνω στο θέμα homo δεν είναι ξεκάθαρη...

-Ομοφυλόφιλος είσαι μόνο όταν είσαι κραγμένη.(Πότε θα το ξεπεράσουν αυτό οι άνθρωποι?)
-Ψυχολογικά διαταραγμένοι -->να το κοιτάξουν--> έχουν σοβαρό πρόβλημα...
-Είναι καλλιτέχνες...Ασταθής προσωπικότητες....

και τέτοιες μπαρούφες... Σεβαστό το τι πιστεύουν...Το θέμα είναι ότι όντως τα πιστεύουν...Λάθος...Όντως τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ....

Τι να κάνω όμως όταν νιώθω ότι πρέπει να τους το πω? Νιώθω ότι τις κοροϊδεύω όταν πάνε να μου φτιάξουν κατάσταση με γκόμενες ενώ εγώ έχω ήδη σοβαρή σχέση?Ή όταν θέλω να μοιραστώ την τρέλα μου και τις ανασφάλειες μου?

'Ωρες ώρες μου έρχεται να τις το πω στο άσχετο...στο ξαφνικό...Ξέρεις είμαι γκέι... ή δεν μου αρκεί η αγάπη μιας γυναίκας...βλέπεις....Είμαι ΑΔΕΛΦΗ....είμαι γκέι, ...Αδελφή.....Προϊσταμένη......ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑ πώς το λένε????

Πφφφφ....Βοηθήστε.....



Α ρε Ντένη...

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

ε τι να σου πώ εμένα οι str8 φίλοι μου μου λένε πότε θα βρώ κάνα γκόμενο άσε πίκρα.

Φίλε μου δεν θέλει κόπο, για ένα καφεδάκι τις πάς και τους το λες χύμα. Κορίτσια τον παίρνω και γέρνω.

Ethan Raynolds είπε...

Α ρε mahler....Πραγματικά αυτό σκέφτομαι να κάνω....

mahler76 είπε...

εγώ που είμαι dive στους τελευταίους το είπα έξω από την Μητρόπολη Αθηνών χαχαχαχα

DiViNe__ είπε...

εγώ θα σε παραπέμψω σε μια ανάρτησή μου, στο Stories of your gl-in-g* - comming out.

Ίσως βοηθήσει :)

Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι αποδέχονται περισσότερο την ομοφυλοφιλία όταν έχουν κάποιον δικό τους ομοφυλόφιλο.

Εγώ σε 2 φίλες μ που το χω πει το πήραν πολύ χαλαρά. Μη σου πω ότι η μία χάρηκε κιόλας. Γύρισε κ μου είπε "Πάλι καλά, γιατί αν σε "έπαιζε" καμιά πουτάνα θα την είχα ξεμαλλιάσει!!" χεχε

sCaTterBraiN είπε...

και από τη δική μου εμπειρία, όταν το είπα όλα πήγαν καλά, παρόλο που πριν τα ομοφοβικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν. αν αξίζουν να είναι φίλες σου, δεν θα έχουν πρόβλημα. στην τελική όμως, μόνο εσύ ξέρεις...

dimitris.jp είπε...

πες το να ξαλαφλωσεις!!!
ειμαι σιγουρος πως οι φιλες σου σε αγαπανε πολυ και το οτι εισαι γκεϊ δεν εχει καμια σημασια!
μην το καθυστερεις, χανεις πολυτιμο χρονο μαζι τους. δεν εισαι ο εαυτος σου τωρα και ετσι δεν μπορεις να τις ζησεις και να σε ζησουν στο 100%!

Ανώνυμος είπε...

να ξέρεις όλα είναι στο μυαλό σου..
όλα το μυαλό σου τα κατασκευάζει τι θα πουν τι θα κανουν αναλυεις αποψεις αλλά τα δεδομένα αλλάζουν από την στιγμή που θα το πεις.. και σίγουρα σε δέχονται και είναι κάτι απλό..όλο το ζόρι είναι αυτό που φτιάχνεις στο μυαλό μέχρι να απλευθερωθείς μέχρι να ξεκλειδώσεις το μυαλό σου και να αφεθείς να το πεις.. κανείς δεν έχει πρόβλημα για αυτό που είσαι αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό που είσαι! (εγώ έτσι παιδευόμουνα χρόνια κ οταν το ειπα έλεγα τι μαλακας που ημουν που δε το λεγα νωριτερα..τελικα ο νους βαζει ανυπαρκτα εμπόδια)

suncitizen είπε...

Κοίτα να δεις...
Από τη μια ο κόσμος δεν είναι χαζός.
Αμα δε σε βλέπουν με κοπέλα για καιρό κάτι δε θα υποθέσουν;
Από την άλλη, πιστεύω σε αυτό που είπε ο Πυθαγόρας :"Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά." Δηλαδή δε λέγονται όλα σε όλους. Κι αυτό, γιατί μπορεί να μην είναι έτοιμοι να δεχτούν μια αλήθεια και θα συγκλονιστούν.
Από την τρίτη, όμως, αν δεν αγαπούν εσένα γι αυτο που είσαι , τότε να ξέρεις ότι αγαπούν ένα άλλο άνθρωπο που δεν υπάρχει και όχι εσένα. Επομένως, δεν είναι φίλες δικές σου αυτές.
Προσωπικά, δεν έχω πει τιποτα σε κανένα επίσημα, αλλά ανεπίσημα δε θεωρώ ότι οι άλλοι είναι ηλίθιοι.
Απλά ζω στο μικρόκοσμό μου, χωρίς να αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω "ομολογία πίστεως" :)))
Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι πραγματικοί σου φίλοι θα είναι εκείνοι που θα κάτσουν δίπλα σου όταν μάθουν πραγματικά ποιος είσαι.

Αν αποφασίσεις, λοιπόν, να το πεις σου δίνω την εισαγωγη : ¨Ε με βλέπεις τόσο καιρό χωρίς κοπέλα... Δεν πάει κάπου το μυαλό σου; Σκέψου λιγο..."
Κατά τα άλλα, εξήγησέ τους τη διαφορά μεταξύ διαταραχής (π.χ. νεύρωσης, κατάθμιψης κλπ) και ερωτικής προτίμησης. Βασικά δεν εχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Η διαταραχή σε βγάζει εκτός ζωής. Δε μπορείς να δουλέψεις, να διασκεδάσεις, να ζήσεις. Ο ομοφυλόφιλος διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο ΜΟΝΟ στο κρεβάτι. Εκεί όμως, δεν εχει δικαίωμα ΚΑΝΕΙΣ να σου επιβάλλει τι θα κάνεις. Το κρεβάτι αφορά το ίδιο το άτομο και τον/την σύντροφο.
Τώρα για το αν ομοφυλόφιλος = κραγμένη, θυμίσου κάποιους γνωστούς gay αρρενωπούς ηθοποιούς και ρώτα τες αν είναι κραγμένοι αυτοί.
Σε κάθε περίπτωση μην αγχώνεσαι.
Κάνε αυτό που νομίζεις ότι πρέπει τη σωστή στιγμή, όμως.

Ethan Raynolds είπε...

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και το ενδιαφέρον σας...Η αλήθεια είναι ότι κατέληξα να μην αναφέρω τίποτα....Προς το παρόν τουλάχιστον...Αν στο μέλλον αλλάξει λίγο το κλίμα που επικρατεί στις παρέες μου ίσως το εκμυστηρευτώ.... Στην πορεία βλέπουμε...

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω