Gossip:: Ricky Martin: "I am proud to say that I am a fortunate homosexual man"

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010



Το περίμενα εδώ καιρό....Το ίδιο και ο Ricky Martin αφού δεν ήξερε άμα στα σίγουρα είναι γκέι.Μετά από αρκετά χρόνια σιωπής και άρνησης το παραδέχεται ενημερώνοντας τους φαν του μέσω μία δήλωσης του απο το επίσημο site του...
Ήθελα να το επαληθεύσω για να μην σας λέω χαζομάρες αλλά κάνουν update το site του εν λόγω κυρίου και έτσι παραμόνο στα άπειρα δημοσιεύματα μπορείς να βασιστείς.Μέχρι και στο Wikipedia κάναν σχετική ανάρτηση στο box personal life.
Να τονίσω ότι 1-2 χρόνακια έγινε πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας.2 αξιολάτρευτα μωράκια με τα ονόματα Matteo και Valentino.


Τι ευχόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις?

13 σχόλια:

suncitizen είπε...

Καλά όλα αυτά, αλλά η ¨παρένθετη" μητέρα δε μου αρέσει καθόλου.
Αντιμετωπίζεται λες και είναι ταξί. Μεταφέρει για λίγο τα παιδιά του Ρίκυ και κατόπιν στα τσακίδια!
Δεν ξέρω, αλλά διαφωνώ.

mahler76 είπε...

Καλός ο Ρίκυ μετά από 40 χρόνια στην ντουλάπα και αφού μ΄χρι πρίν λίγο καιρό έσκιζε τις κιλότες του ότι δεν είναι αδερφή, τώρα το παραδέχτηκε, ΟΥΥΥΥΥ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗ

gay super hero είπε...

" Καταρχήν τα συχαρίκια μου, και έλεος με όλες τις φαρμακομούνες τις δηλητηριάζουσες που βγήκαν να κράξουν ότι σιγά το νέο, εμείς το ξέραμε (γιατί είχαν άμεση λάιβ σύνδεση με το πουλί του Ρίκυ και ξέρανε, κατούραγε ο Ρίκυ, αυτές το ήξεραν! Σαν πεοτουίτερ ένα πράγμα) και τι μας το λες τώρα, και δε μας το έλεγες 500 χρόνια πριν, και εν ολίγοις ένας σωρός βλακείες ακούγονται σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα."

"Το γεγονός είναι ότι η θετική ανταπόκριση ήταν επίσης τεράστια, μη σας πω στα δικά μου στέκια (στο ίντερνετ αυτό) η ανταπόκριση ήταν ως επί το πλείστον θετική, με μικρές παρεμβολές από βλάκες, τους οποίους φροντίζουν οι βιτζιλάντε νέτιζενς να τους βάζουν στη θέση τους"

http://sakosmebiftekia.blogspot.com/2010/03/ricky.html

Καλά και τα trolls που αφήνουν το ίδιο σχόλιο σε όλα τα sites που πηγαίνουν αλλά να διαβάζουμε και τίποτα σοβαρό αδελφές μου :-)

Ethan Raynolds είπε...

@Suncitizen όντως το θέμα με την παρένθετη μητέρα είναι λίγο κάπως. Αλλά ξέρεις πως είναι τέτοιες καταστάσεις στην Αμερική. Κάνεις την δουλειά σου και τελείωσες!

@Mahler76 τρελαίνεσαι!!!!λολ

@gay super hero trolls?Ντροπή...Lol

mahler76 είπε...

έλεος επίσης με τις φαρμακομούνες αποτριχωμένες κουνιοτράμπαλες αδερφές της πολιτικής ορθότητας που την μιά μιλάνε για γκέι δικαιώματα και την άλλη βγάζουν την φόδρα από το aussie bum και πάνε για "μπάνιο" στα Λιμανάκια, και παπαγαλίζουν τις μπαρούφες που ακούν δεξιά και αριστερά βάζοντάς τον Ρίκυ σε γκέι ανασκοπήσεις επειδή προφανώς δεν ήταν γκέι άλλα προχώ.

Μάθε καλή μου πρώτα την διαφορά μεταξύ Γερμανού και Αυστριακού και μετά ξαναμίλα. Α, και με επιχειρήματα όχι ύβρεις και κατινιές που έχεις συνηθίσει.

Προφανώς στα στέκια σου (romeo, dar) αρέσκονται στην κοροϊδία και την επικροτούν. Μπράβο σας.

mahler76 είπε...

και για να κλείσουμε το θέμα, όταν κάποιος προσπαθεί να το παίξει both ways για να εχει και την στήριξη του gay κοινού και τις πωλήσεις στα χαζά (και προφανώς κουφά) κοριτσάκια, τότε είναι για γέλια. Άλλωστε το πόσο αμηχανία έχει προκαλέσει αυτή η είδηση στο χώρο μας φαίνεται από το μούδιασμα των αδερφών της πολιτικής ορθότητας που τόσο καιρό είχαν λάβαρο την ντουλάπα του Ρίκυ και τώρα έμειναν ξεβράκωτες.

Ethan Raynolds είπε...

:S

gay super hero είπε...

E όχι και Αussiebum!

Mόνο E-S και XTG φοράω πλέον. Πες κι εσύ βρε Ethan :-) Είναι της μόδας τα Aussiebum;

Σας αφήνω τώρα γιατί έχω αφήσει μια αποτρίχωση στη μέση ;-)

Ρίκυ σ'αγαπάααααααμεεεεεεεε!!!!!

mahler76 είπε...

μωρε τα φοράς και τα παραφοράς, και χωρίς φόδρα κι όλας χαχαχαχα.

Καλό Πάσχα κοπελιά με κόκκινα αυγά και Ρίκυ αγκαλιά.

Ethan Raynolds είπε...

Επειδή απότι κατάλαβα έχετε προηγούμενα..... παραπέμπω σχετική ανάρτηση για εσώρουχα....

http://ethansgaydiary.blogspot.com/2010/02/underwear-collection-2010.html

Όσο για αυτά που είπατε...σεβαστές και οι 2 απόψεις αλλά μεριά δεν θα διαλέξω.

mahler76 είπε...

δεν έχουμε προσωπικά προηγούμενα, θέματα απόψεων είναι οι οποίες διαφέρουν ριζικά (στα πάντα). Δεν χρειάζεται να διαλέξεις μέρος. Και που μας ανέχτηκες πολύ μας είναι χαχαχαχ

Ethan Raynolds είπε...

Χαρά μου Mahler να ακούω διαφωνίες...Η συγκεκριμένη δεν καταλήγει κάπου...όπως είπες και εσύ "θέματα απόψεων είναι οι οποίες διαφέρουν ριζικά (στα πάντα)¨.Οπότε το μόνο που μένει είναι να σεβαστείτε την άποψη του άλλου και όλα ωραία όλα καλά...;) :D

mahler76 είπε...

αν δεν ήταν όλα ωραία θα έπρεπε να πάω εκεί που συχνάζει και να την ξεμαλλιάσω χαχαχαχαχα

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω