Αφιέρωμα:: MED

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Χρήστος Χατζηβασιλείου -σχεδιαστής

 




Ιστορικό της εταιρείας ΜΕD


 2006

Η med αριθμεί 16 med stores στον ελλαδικό χώρο και μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στην έκθεση franchise KEM στην Αθήνα, προχωρά επιλεκτικά στη δημιουργία νέων καταστημάτων σε όλη την επικράτεια. Η med ξεκινάει το πρώτο της franchise στην Κατερίνη Πιερίας με δύο νέους αξιόλογους  επιχειρηματίες τους Θ. Αναστασίαδη και Β. Νικολόπουλο με έντονη δράση στον εμπορικό χώρο της Κατερίνης, στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, στην Μεγάλου Αλεξάνδρου.


2005

Η med καταλαμβάνει το σημαντικότερο σημείο στην βόριο Ελλάδα με την ταυτόχρονη δημιουργία δυο καταστημάτων στον κεντρικότερο δρόμο της Θες/νίκης, στην Τσιμισκή.


2004

Το επιλεγμένο δίκτυο της med έχει φτάσει τα 450 σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ η αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων  της δημιουργεί την ανάγκη για την κατασκευή ενός σύγχρονου εργοστασίου για την παραγωγή τους.


2003

Η med ανοίγει το νέο της κατάστημα στο Λονδίνο στο golden garden και η επιτυχία σηματοδοτείται με την δημιουργία πελατολογίας διεθνών stars όπως Madonna, Victoria Beckam, Darrel Hannah  κλπ.


2002

Η συνεργασία με τα Hondos center med και δυναμώνει δημιουργεί shopping shops στα καταστήματα όλου του ομίλου σε όλη την Ελλάδα.


2001

Με μια κάλυψη της ελληνικής αγοράς με ένα δίκτυο των πιο επιλεγμένων καταστημάτων η MED αποφασίζει παράλληλα να ανοίξει το πρώτο MED store στην Αθήνα, κάνοντας μια επιτυχημένη αρχή.


2000

Η MED και πάλι προωθεί δυναμικά τα νέα της προϊόντα με το super top model CAPRICE, το νέο της αστέρα στη διαφημιστική εκστρατεία 2000. Διοργανώνει στην Αθήνα την πλέον επιτυχημένη ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ (MED MILLENNIUM) αντάξια της εικόνας του ονόματός της. Η καταπληκτική Caprice παρουσιάζει με τον πλέον επιτυχή τρόπο τα γυναικεία εσώρουχα και μαγιό της MED. Η άνθρωποι της MED γνωρίζουν πώς να στηρίξουν τα προϊόντα της εταιρείας όσον αφορά το σχεδιασμό, το στιλ, την ποιότητα, τη συσκευασία, την παρουσίαση, την προώθηση και τη σωστή τοποθέτηση στην αγορά. Γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν αντικείμενα επιθυμίας και αντλούν την ενέργεια που χρειάζονται από τις χιλιάδες καταναλωτές που αναζητούν μια «δόση ενέργειας».


1999

Η MED δημιουργεί το πρώτο της κατάστημα στο HONDOS CENTER της Ομόνοιας και επιτυγχάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις ανά τετραγωνικό μέτρο. Η επιτυχία ήταν εντυπωσιακή. Με τα νέα μας προϊόντα να ξεπερνούν σε δημοτικότητα τα εισαγόμενα ονόματα, η MED ενδίδει σε μπαράζ προτάσεων και δέχεται να συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με τα μεγαλύτερα ελληνικά καταστήματα.
Κατάστημα και γωνιακή επίδειξη στα καταστήματα HONDOS CENTER στη Γλυφάδα, το Κολωνάκι, το Περιστέρι, την Καλλιθέα και τη Θεσσαλονίκη.Φθινόπωρο 1999. Η MED ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς εισέρχεται στον κόσμο της γυναικείας μόδας με τη δημιουργία γυναικείων μαγιό.


1998

Κάθε σαιζόν, η εταιρεία προσθέτει νέα προϊόντα στη συλλογή της - προϊόντα που η εκλεκτή πελατεία της MED θα ήθελε να βρει στην αγορά αλλά δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς ύστερη γνώση. Προϊόντα με στιλ τα οποία κατασκευάζονται μετά από έρευνα και φέρουν το στιλ της MED, που έχει ήδη καθιερωθεί. Η MED έχει όλα τα γνωρίσματα μιας έμπειρης εταιρείας μόδας τα προϊόντα της οποίας πληρούν τις προϋποθέσεις των εθνικών προδιαγραφών ποιότητας. Επίσης η MED εξάγει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και, από το 1998, στην Ιαπωνία (συμμετείχε στην ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΟΔΑΣ 1998 ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ-ΟΣΑΚΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ).


1997

Την επόμενη περίοδο, η MED καταφέρνει να αντικαταστήσει άλλα εισαγόμενα προϊόντα και να πάρει τη θέση τους στα πιο γνωστά καταστήματα της ελληνικής αγοράς, με προϊόντα ασυναγώνιστα ως προς το σχεδιασμό, την ποιότητα και την τιμή τους. Η επιλογή των σημείων διάθεσης γίνεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές όσον αφορά τον τόπο, την παρουσίαση, τον οικονομικό τομέα, τις προοπτικές και το επιχειρηματικό πνεύμα των νέων της συνεργατών. Η MED δεν θεωρεί ποτέ σίγουρη την επιτυχία της και η αδιαφορία είναι έννοια ανύπαρκτη στη φιλοσοφία της εταιρείας. Η επιτυχία διατηρείται μόνον όταν υπάρχει διαρκής θετική πορεία και οτιδήποτε άλλο ισοδυναμεί με πτώση. Η άνοδος της εταιρείας στηρίζεται σε ισχυρές βάσεις όπως: γνώση της αγοράς, έρευνα και διαρκείς αναπροσαρμογές στα νέα δεδομένα, γνώση του προϊόντος, πρόβλεψη των μεταβολών στις προτιμήσεις του καταναλωτή λόγω της παγκοσμιοποιημένης αγοράς.


1996

Η διάδοση του ονόματος της MED σαν συνώνυμο του design και της ποιότητας, έφτασε την εταιρία στην 1. Θέση με μια αύξηση της ζήτησης των προϊόντων της στο διπλάσιο.


1995

Το 1995, η MED εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της μόδας των ανδρικών μαγιό και αλλάζει το σκηνικό στην ελληνική αγορά προωθώντας τα νέα της προϊόντα πάνω στο σώμα του πλέον διάσημου άνδρα μανεκέν, του Marcus Schekenberg.


1994

Με μια πρωτοποριακή φωτογράφηση προκαλεί αναστάτωση στο χώρο της μόδας και στρέφει όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της.


1993

Το 1993, η MED δοκιμάζει μια πρωτοποριακή συλλογή ανδρικών και γυναικείων μαγιό, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο στιλ στον κόσμο της μόδας που τοποθετεί την εταιρεία στον κατάλογο των γνωστών ονομάτων. Σε διάστημα μιας σαιζόν απέκτησε φανατικούς θαυμαστές μεταξύ των πλέον απαιτητικών καταναλωτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.


1992

Η MED ιδρύθηκε τον Ιούλιο 1992 έχοντας ως κύρια δραστηριότητά της την κατασκευή και εμπορία ανδρικών μαγιό. Αρχικά, η εταιρεία ξεκίνησε ως εξαγωγική μονάδα συνεργαζόμενη με εταιρείες στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Ακολούθως αναπτύχθηκε στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ισχυρές επιχειρηματικές συνεργασίες με μπουτίκ εσωρούχων πολυτελείας και συνάπτοντας συμφωνίες για τη δημιουργία γωνιακών εκθέσεων και καταστημάτων σε πασίγνωστα πολυκαταστήματα. Εντός της ελληνικής αγοράς, η έλλειψη των προϊόντων αυτών καλυπτόταν με ακριβά προϊόντα εισαγωγής.

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω