Fitness: Λιποδιαλυτικές τροφές

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010


Γκρέηπφρουτ

Το εξωτικό αυτό φρούτο βοηθάει πραγματικά στην μείωση του λίπους και της χοληστερίνης, κυρίως χάρη στην πηκτίνη μιας ειδικής ίνας που συνδέεται με την λιποδιάλυση. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη C ενώ δεν περιέχει καθόλου λίπος και νάτριο. Τέλος περιέχει φυσικούς γαλακτοματοποιητές που καταπολεμούν το λίπος και τη χοληστερίνη.





Φασόλια

Τα φασόλια είναι γνωστά σε όλους για την ισχυτή λιποδιαλυτική δράση τους.Είναι γεμάτα από ένα ειδικό άμυλο, το resistan starch(10 γρ. το φλυτζάνι). Έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο έδειξε ότι η προσθήκη στην διατροφή σας σε ένα γεύμα την μέρα, θα κάψετε μέχρι και 25% περισσότερο λίπος από το συνηθισμένο. Εκτός από μαγειρεμένα σαν ολοκληρωμένο γεύμα μπορείτε να τα προσθέσετε και σε σαλάτες.











Σοκολάτα

Η «απαγορευμένη» για πολλούς σοκολάτα μπορεί να αποτρέψει την συσσώρευση των λιποκυττάρων στο σώμα μας. Μην επαναπάυεσαι για τις χιλιάδες σοκολάτες που έχεις φάει τον τελευταίο καιρό γιατί πολύ δεν αναφέρομαι σε κάθε λογής σοκολάτα.Αναφέρομαι στην μαύρη σοκολάτα μιας και αυτή μόνο έχει ευεργετικές ιδιότητες στην απώλεια λίπους, σύμφωνα με τις έρευνες από το πανεπιστήμιο της Ταϊβάν. Με μέτρο πρόσθεσε στην διατροφή σου(εννοώ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ) και επωφελήσου από την δράση των αντιξειδωτικών ουσιών.










Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει συστατικά που ωφελούν την υγεία και καταπολεμούν την παχυσαρκία. Σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει ότι το συγκεκριμένο ρόφημα έχει αντιφλεγμονώδεις και διουρητικές ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται κυρίως στα υψηλά ποσοστά φλαβονοειδών που περιέχει. Η συχνή κατανάλωση μειώνει το αίσθημα της πείνας και αυξάνει την καύση λίπου. Μεταβάλει επίσης την κατανομή λίπους και μειώνει τον λιπώδη ιστό που βρίσκεται στην κοιλιακή περιοχή.



Extra...

*Ο συνδυασμός ξυδιού και λεμονιού αποτελεί τον πιο "δυνατό" λιποδιαλύτη. Αν μάλιστα τα συνδυάσετε μαζί με μια φρέσκια πράσινη σαλάτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και προσθέσετε και μια κουταλία της σούπας λάδι (πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα) τότε έχετε ένα πλήρες και λιποδιαλυτικό γέύμα.




Και καλή αρχή...



8 σχόλια:

mahler76 είπε...

ναι άλλα τα φασόλια φέρνουν και κλανίδι πρρρρρρρρρρρρρ

Όσο για το σφίχτη της φωτό δεν το κόβω να έγινε έτσι από τις λιποδιαλιτικές τροφές χαχαχα

Ethan Raynolds είπε...

¨οχι βρε...Ο σφίχτης στην φώτο ήταν για το καλή αρχή...χαχαχα...Όσο για τα φασόλια nο comments...

dimitris.jp είπε...

ξεκιναω αμεσως!!!
θα προσανατολιστω στο ξυδι και στο λεμονι που μου αρεσουν.
το πρασινο τσαϊ ακομα να το συνηθισω!!!

ξερεις ποσες θερμιδες χρειαζεται την ημερα ενας ενηλικας αντρας;;;;

η φωτο στο τελος οτι πρεπει για να ξεκινησεις διαιτα!

mahler76 είπε...

@dimitris.jp
"η φωτο στο τελος οτι πρεπει για να ξεκινησεις διαιτα!"

ή για να ξεκινήσεις μια μαλακία...

gay super hero είπε...

Εγώ πάντως ξέρω ότι οι φανατικοί σφίχτες δεν τρώνε καθόλου όσπρια γιατί φέρνει φούσκωμα και οι flat κοιλιακοί πάνε περίπατο...

Σιγά μην πίνω ξύδι και λεμόνι. Έλεος. Είμαι αρκετά ξινός κι από μόνος μου :-Ρ

Ethan Raynolds είπε...

xaχαχα....
@dimitris.jp μην αρχίσεις και πίνεις ξύδι και λεμόνι...χεχε...Απλά το να τα προσθέτεις στην διατροφή βοηθάνε...;P όσο για τις θερμίδες ειναι λίγο περίεργο και θέλει αρκετό ψάξιμο αφού πρώτα πρέπει να βρεις τι μεταβολισμό έχεις...πόσο θερμίδες καις κτλ κτλ κτλ...

@mahler....πες μου όμως ότι δεν θα του καθόσουν???:P

@my gay super hero όντως έτσι ειναι...Δεν τρώνε όσπρια κυρίως πριν τα photoshootin' κ τις επιδείξεις...Με το φούσκωμα δεν φεύγουν οι κοιλιακοί...Αυτό που κάνει είναι να φουσκώνει την κοιλιά...Αυτό που κρύβει τους μυς να φανουν είναι η κατακράτηση υγρών και φυσικά το λίπος.....
Απο τα πόστ σου και μόνο...κάθε άλλο παραξινός φαίνεσαι;)

suncitizen είπε...

Τα φασόλια τα ήξερα για παχυντικά.
Σίγουρα πάντως φουσκώνουν.

Ethan Raynolds είπε...

Τα φασόλια μπορεί να σε φουσκώνουν-πρήξουν όπως και το λάχανο... Δεν έχουν λίπος για να παχαίνουν.Τα όσπρια γενικά είναι κάτι σαν το ρύζι ολικής αλέσεως, την βρώμη, το γνωστό κριθάρι κ.ο.κ. γεμάτα με φυτικές ίνες και φυλλικό οξύ. Γενικά πολλοί διαιτολόγοι τα συνιστούν και τα εντάσσουν σε προγράμματα διατροφής-δίαιτες σαν ολοκληρωμένα γεύματα ή σαλάτες-σνακ.

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω