Απορίες:: Gay ή αδελφή?

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των gay είναι αδελφές? Γιατί έχουνε συνδέσει το ότι είσαι γκέι είσαι και αδελφή-προϊσταμένη-πουστάρα?

Η σεξουαλική προτίμηση επηρεάζει και την συμπεριφορά?Αν μου πεις ναι....εγώ ξέρω πάρα πολλά άτομα που είναι ομοφυλόφιλοι έχουν σχέση ώπου οι άντρες είναι αρρενωποί και οι γυναίκες ειναι θηλυπρεπείς...

Τι αλλάζει την συμπεριφορά τους?

Και δεύτερον γιατί μερικοί άνθρωποι(άντρες&γυναίκες) είναι πολλές φορές ΤΟΣΟ κατίνες?Whatever...Ήθελα απλά να το πω...

26 σχόλια:

Ego mei mihi me (a) me είπε...

Γιατι είναι ελεύθεροι να είναι.
Αν όλα ήταν όπως τα θέλαμε δεν θα είχε πλάκα.
Σκέψου πως δεν θα έγραφες ποτέ αυτό το ποστ.

Ethan Raynolds είπε...

Ναι αλλά άμα ήμασταν όλοι ελεύθεροι θα έμενε κανένας αρρενωπός? Θέλω να πιστεύω ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν αλλάζεις και πλευρά....Ειμαι γκέι άρα είμαι γυναίκα?:S

ΦΟΥΛΗ είπε...

Απορώ που απορείς!!! καλό μεσημέρι...

Ethan Raynolds είπε...

Τι εννοείς Φούλη?

Ανώνυμος είπε...

Είχα σκοπό να κάνω ανάρτηση γι' αυτό το θέμα, αφενός γιατί έχω πολλούς φίλους γκέι στην πραγματική μου ζωή και άντρες και γυναίκες, παρόλο που εγώ δεν είμαι γκέι, και αφετέρου γιατί έκανα και νέους φίλους γκέι μέσα από την Coula μου!
Θα το αφήσω όμως για λίγο αργότερα!

Σαφώς και υπάρχει απόλυτη ελευθερία να εκφράζεται ο καθένας όπως θέλει να εκφραστεί!

Ξέρεις κάτι; Έχουμε μπερδέψει τις έννοιες και δυστυχώς για πολύ κόσμο, το γκέι είναι το θηλυπρεπές (για τον άντρα). Γι' αυτό και υπάρχουν και όλα αυτά τα ταμπού στη χώρα μας τουλάχιστον, αλλά και αυτή η ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους γκέι.

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο κόσμος πως ο γκέι είναι αυτός που απλά κάνει μια διαφορετική σεξουαλική επιλογή συντρόφου! Τίποτα άλλο!
Δηλαδή είναι άντρας, υποστηρίζει τον ανδρισμό του, αλλά επιλέγει να συνευρεθεί σεξουαλικά με άντρα και όχι με γυναικα!

Οι φίλοι μου είναι αυτής της πάστας γκέι!

Υπάρχουν όμως και άλλες κατηγορίες που προσωπικά, γκέι δεν τους λέω! Είναι αυτοί που αρνούνται την αντρική τους φύση, που την καλύπτουν με γυναικεία ενδύματα και τρόπο ζωής, είτε και αυτοί που θέλουν να βροντοφωνάζουν την σεξουαλική τους φύση με το τρόπο που μιλούν, με τον τρόπο που ντύνονται, με το τρόπο που περπατούν, με το τρόπο που καπνίζουν!

Προσωπικά θα με ενοχλούσε το ίδιο να δω έναν τέτοιο τύπο όσο και μια γυναίκα που βροντοφωνάζει με κάθε τρόπο το τρόπο ζωής της και σεξουαλικής επιλογής της!
(πχ προκλητικό ντύσιμο, έντονο βάψιμο, εναλλαγή συντρόφων).

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Φυσικά όλοι θα έπρεπε να είναι αποδεκτοί στην κοινωνία και να εξασφαλίζουν τα δικαιώματά τους, Αλλά είμαστε πολύ πίσω στο τρόπο σκέψης περί ελευθερίας παρά τις προοδους που εχουν επιτευχθεί σε άλλους τομείς!

Για μένα λοιπόν η διαφορά μεταξύ του φιλου μου του στρειτ από τον φιλο μου τον γκει είναι απλά η διαφορετική επιλογή συντρόφου τους!
Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα θα τα βρω σε οποιονδήποτε άντρα και θα τα σχολιάσω αν χρειαστεί για οποιονδήποτε άντρα.

Τα κραυγαλέα ποτέ δεν μου άρεσαν σαν στάση ζωής και τα αποφευγω για τον εαυτό μου πρώτα και πάνω απ'όλα.

ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑ ΠΑΛΙ!!! Με έπιασε το σοβαρό σου! Σόρι! θα επανορθώσω! Αλλά να μωρέ είναι μερικά θέματα που δεν χωράνε αστεισμούς!

Φιλιά πολλά πολλά

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από κανεναν!

Ethan Raynolds είπε...

Coula μου σου έχω πει πόσο σε αγαπώ???????:D:D Επιτέλους με ένα άτομο που συμφωνώ απόλυτα!!!!!

Keen On Boys είπε...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με Coula, με την μόνη διαφορά οτι η λεγόμενη θυληπρέπεια δεν θεωρώ οτι γίνεται πάντα προκλητικά, απλά σε μερικούς έτσι τους βγαίνει, και δε μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς γι'αυτο.

Απο 'κει και πέρα, γούστα είναι αυτά. Και επιλέγεις παρέες και συντρόφους βάσει των γούστων σου.

Τώρα όσον αφορά την κατινιά, θεωρώ οτι είναι αναπόφευκτο κακό μιας "μικρής" κοινωνίας (πχ πάρε παράδειγμα τα χωριά της επαρχίας) και μην ξεχνάς οτι οι gay είμαστε μια μικρή κοινωνία, και το Γκάζι ενα άτυπο "χωριό", οπότε λογικό να υπάρχει το κουτσομπολιό κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις όρεξη για παιχνιδίσματα;
Έλα από της Coulas, κερνάω ιστορίες και με κερνάτε κι εσεις!
Φιλια

mahler76 είπε...

αυτό που όλοι κράζουμε τις αδερφές αλλά ο κόσμος είναι γεμάτος ποτέ δεν το κατάλαβα χαχαχα

karkinos7 είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να αλλάζεις ταυτότητα επειδή η σεξουαλική επιλογή σου είναι διαφορετική;;;
Δε το κατάλαβα ποτέ,αλλά και δε με απασχολεί.
Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και το μόνο που διαφέρει είναι η σεξουαλική επιλογή μου καθώς και η επιλογή συντρόφου ζωής,αντί για γυναίκα θα είναι άντρας.
Όλα τα υπόλοιπα περί ελευθερίας και μη,μου φαίνεται είναι αποτέλεσμα σύγχησης της ελευθεριότητας και της ελευθερίας σαν έννοιες!
Την Καλησπέρα μου!

mahler76 είπε...

επίσης, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι αδερφές έχουμε "ποινικοποιήσει" την θηλυπρέπεια στον άνδρα ή την αρρενωπότητα στην γυναίκα. Ανάμεσά μας κυκλοφορούν όλα τα είδη. Γιατί πρέπει συνεχώς να λέμε ότι όλες οι αδερφές δεν ήμαστε φτερούδες??? Αυτά τα str8 looking str8 acting σας έχουν φάει τις αδερφές των 20+ (sorry άλλα η γενιά μου δεν είχε τέτοια κόμπλεξ). Όσο και να συμπεριφέρεσαι καλέ μου Ethan σαν str8 πάντα αδερφή θα είσαι κι εγώ και όλοι μας και άρα ποτέ πραγματικά αποδεκτός στην κοινωνία μας.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Δεν εννοώ τίποτα φίλε μου, απλά θέλω να πω ότι η κούλα με κάλυψε απόλυτα!!!
Φιλιά πολλά...

Unknown είπε...

Τι απορείς κι εσύ μωρέ;;;
Εγώ συμφωνώ με τον μάλερ.

mahler76 είπε...

Αρκουδάρα μου!!! μπορεί να σου πήρα το φαγητό αλλά με αγαπάς ακόμα χιχιχιχι

Ethan Raynolds είπε...

@mahler Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ναι είμαι γκέι...Πρέπει να είμαι και αδελφή οπότε? Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "θα σε φάνε αυτά τα str8 lookin' και str8 acting".Απλά έτσι ειμαι! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ντε και σόνυ συνδέεις την ομοφυλοφιλία με το..."είσαι γκέι άντρας άρα γυναικοφέρνεις"..."είσαι λεσβία γυναίκα αντροφέρνεις"...

Mahler και Bear ξυπνήστε λίγο... Το να συμπεριφέρεσαι σαν άντρας δεν σημαίνει ότι δεν είσαι γκέι ή ότι είσαι στρ8-γαμιάς.Άλλο το ένα άλλο το άλλο...

Εν κατακλείδι η συμπεριφορά δεν έχει να κάνει πάντα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις...Μην είστε προκατειλημμένοι!!! Μπορείς να είσαι γκέι ΧΩΡΙΣ να είσαι και ΑΔΕΡΦΗ!

Ευχαριστώ:D:D

mahler76 είπε...

Μπορείς να είσαι γκέι ΧΩΡΙΣ να είσαι και ΑΔΕΡΦΗ!

ΝΑΙ, αλλά μπορείς να είσαι και ομοφυλόφιλος και να είσαι και θηλυπρεπής αυτό δεν καταλαβαίνεις. Και επειδή είμαι μεγαλύτερος σου πίστεψέ με, δεν έχω δεί κανένα gay που δεν αδέρφιζε ή δεν του φαινόταν οπότε χαλαρώστε (το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό σου είναι όλης της γενιά σου) με το πόσο αδερφές φαίνεστε γιατί φαίνεστε και μαγκιά σας.

Ethan Raynolds είπε...

Γατί μου δεν έχω κανένα θέμα με αυτό!Μην λες λόγια που δεν έχω πει! 2 κολλητοί μου κρα(όπως λένε) είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό ίσα ίσα!!! Το ερώτημα που έθεσα είναι γιατί να μην υπάρχουν και αρρενωποί γκέι!
Θέλω να σχολιάσω αυτό που είπες "δεν έχω δεί κανένα gay που δεν αδέρφιζε ή δεν του φαινόταν". Τότε από πού θα ξέρεις άμα ήταν γκέι ο άλλος ή όχι? Στο κρεβάτι του είσαι?
Το να είσαι γκέι δεν σημαίνει ότι ακολουθείς και την όλη κουλτούρα. Όπως είπε και η Coula είναι καθαρά θέμα το τι κάνει στο κρεβάτι του.Αυτό είναι γκέι...Άλλο που έχει καταλήξει να λέμε γκέι=ομοφιλόφιλος+γκάζι+ενωθειτε-ολες-οι-αδελφες


Κάτι τέτοια ακούνε πολλοί γκέι(new entry) και αναγκάζονται να γίνουν στρ8(όλοι μας το έχουμε ξανακούσει)γιατί πολύ απλά δεν τους αρέσει το κύκλωμα...

Είσαι γκέι μπαίνεις στο κύκλωμα...
Άμα δεν μπεις...δεν είσαι γκέι...
Ή είσαι κρυφή και φοβάσαι etc etc...

Άμα δεν είναι αυτά στερεότυπα τότε τι είναι?

karkinos7 είπε...

Θα μου επιτρέψεις μια παρέμβαση δεύτερη και μια προτροπή,άσε όλα αυτά περί αποριών,σκέψεων κλπ,και βγες έξω να ζήσεις,τη ζωή όπως τη θέλεις εσύ μακρία απο στερεότυπα που κλείνουν τη ζωή σε σκέψεις και δημιουργούν ανθρώπους συναισθηματικά ανάπηρους.Και όλα τα άλλα είναι απλά κουβέντες.Τι σημασία έχουν οι λέξεις αδερφή κλπ,όταν αυτές στερούν με την ερμηνεία που τους δίνει ο καθένας τη ζωή!

Την Καλησπέρα μου και πάλι!

Ethan Raynolds είπε...

@gaykarkinos Όντως έχεις δίκιο!!! Έκλεισε το θέμα...:D:D Καλησπέρα...:D:D

mahler76 είπε...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι που το κόμπλεξ του να φαίνεσαι. Σε άλλους κάνει μπάμ σε άλλους όχι. Όπως και νά έχει με κάποιο τρόπο πάντα μα πάντα φαίνεται και κακό δεν είναι.

Όσο για τις λούμπες του αδερφάτου είναι τόσες πολλές (δεν είναι μόνο το Γκάζι) που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες. Πάρε την υπεράθληση στα γυμναστήρια σε βαθμό εμμονής, τις αποτριχώσεις στα ποδαράκια και τις μασχάλες, τα aussiebum βρακάκια τις κρεμούλες στο πρόσωπο μπάς και φανεί η πραγματική ηλικία και πολλά άλλα.

Από την γκέι "κουλτούρα" ο καθένας κρατάει αυτό που του αρέσει και του αρμόζει. Όσο για τις κρυφές που φοβούνται να παραδεχτούν πως θέλουν καβλί στον κώλο και λένε ότι τους φταίει το κύκλωμα (αν είναι δυνατόν Θεέ μου) και γίνονται str8 δεν θα σχολιάσω. Είναι τόσο κομπλεξικές που χρειάζονται therapy.

Όσο για το ότι η ομοφυλοφιλία είναι μόνο στο κρεβάτι αυτό είναι ένας τεράστιος μύθος. Διότι όταν από τα πρώτα βήματα που κάνεις στο να συνειδητοποιήσεις την σεξουαλικότητά σου αντιλαμβάνεσαι το πόσο αυτή δεν είναι αποδεκτή από την κοινωνία και την οικογένειά σου αυτό έχει άμεση επίπτωση στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και των επιλογών σου.

Αυτά τα ολίγα.

Azurat (Κ.Παναγιώτης) είπε...

χαιρετώ.

Το θέμα που ανοίξατε είναι αρκετά ενδιαφέρον και λέω να πάρω μέρος :P.

Αλήθεια είναι, πως δεν μπορώ να συμφωνήσω με την απόλυτη μορφή που δίνεις mahler αν και τα πράγματα είναι κάπως έτσι.

Προσωπικά πιστεύω πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός αυτός καθαυτός δεν έχει κάποια άμεση σχέση με τον χαρακτήρα (ανδροπρεπή ή θηλυπρεπή κ.α).
Όπως είπε και η Coula "Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο κόσμος πως ο γκέι είναι αυτός που απλά κάνει μια διαφορετική σεξουαλική επιλογή συντρόφου!"
Μολαταύτα, υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ομοφυλόφιλων ανδρών το οποίο ταυτίζεται εκ φύσεως με το γυναικείο φίλο.
Έχουμε λοιπόν μια ομάδα γκέι ανδρών (Α) που νιώθουν άνδρες ΔΙΟΤΙ έχουν ανδρικό σώμα και μια άλλη (Β) που παρά του ότι έχουν ανδρικό σώμα δεν ταυτίζονται με αυτό.
Το κοινό τους στοιχείο είναι το ότι είναι άνδρες που έλκονται από άνδρες.Υποχρεωτικά λοιπόν, αυτές οι 2 ομάδες συναθρίζονται και αποκτούν μια κοινή κουλτούρα.

Έτσι, και επειδή ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά δεν αντιπροσωπεύουν μια στατική κατάσταση αλλά διαρκώς μεταβάλλονται με βάση τα ερεθίσματα που δέχεται ο καθένας (γι'αυτό τόνισα και το διότι, δηλαδή ο άνδρας βλέπει πως έχει ανδρικό σώμα και έτσι μιμείται τους άλλους άνδρες,ο ανδροπρεπής χαρακτήρας(δηλαδή η συμπεριφορά που ΑΡΜΟΖΕΙ σε έναν άντρα σύμφωνα με την κοινωνία μας) είναι προϊόν μίμησης και όχι "φύσει χαρακτηριστικό"), δημιουργείται λοιπόν μια μεικτή γκέι κουλτούρα. Αυτή αποτελεί σημείο αναφοράς για την διαμόρφωση του χαρακτήρα οποιοδήποτε ατόμου σε αυτή.

Όπως δηλαδή είπε και ο mahler σε μικρότερο η μεγαλύτερο βαθμό ένας γκέι θα είναι και "αδελφή", γιατί, άσχετα από τη θηλυπρέπεια ή την ανδροπρέπεια που έχει,το βαθμό της(ποσοτικά) και τη μορφή της(ελεύθερη έκφραση ή επιτηδευμένη), η ομάδα (Α), η ομάδα (Β) και οι παρεπόμενες τους (και ίσως και κάτι που παραλείπω) βρίσκονται σε συνεχής αλληλεπίδραση και ανταλλάσσουν στοιχεία, μερικά από τα οποία πια θα είναι κοινά σ'αυτές.

Αυτά.
Ελπίζω να μην κούρασα.
Καλό σας βράδυ!

suncitizen είπε...

Κοίτα να δεις μικρέ μ...
Πιστεύω ότι το θέμα της θηλυπρέπειας δεν είναι τόσο απλό όσο το περιγράφεις.
Φοβάμαι ότι δέ γινεται επίτειδες πολλές φορές.
Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, οι θηλυπρεπείς δεν έχουν καταλάβει καν ότι είναι θηλυπρεπείς. Νομίζουν ότι είναι αρρενωποί.

Βλέπεις, λοιπόν, θηλυπρέπεια σε ανθρώπους που έχουν κάθε λόγο να την κρύβουν! Μπορεί να δεις θηλυπρεπείς ιερείς, επιστήμονες, ανθρώπους σε θέσεις που ενδεχομένως η αποκάλυψη της gay φύσης τους θα αποτελούσε καταστροφή για την καριέρα τους.

Αλλά και στο χώρο του σεξ, οι θηλυπρεπεις γνωρίζουν πολύ καλά, ότι οι περισσότεροι άνδρες γουστάρουν αρρενωπούς άνδρες και ελάχιστοι γουστάρουν θηλυπρεπείς.

Ακόμα και οικογενειάρχες θηλυπρεπείς βλέπω!

Παρόλα τα παραπάνω,όμως, παραμένουν θηλυπρεπείς.
Θεωρώ, λοιπόν, ότι τις περισσότερες φορές αυτό τους βγαίνει αυθόρμητα. Ίσως να έχει να κάνει και με ορμόνες, αλλά καλύτερα να τα πουν οι γιατροί αυτά, μη λέω βλακείες.

Οπότε, μάλλον εμείς πρέπει να γίνουμε λιγότερο ομοφοβικοί και να αφήσουμε τον καθένα να δείχνει ποιος πραγματικά είναι.

Υπάρχουν αρρενωποί άντρες, θηλυπρεπείς άντρες, αρρενωπές γυναίκες, θυληπρεπείς γυναίκες, ναζιάρες, άγρια θηλυκά κ.ο.κ.

Το πρόβλημα ξεκινάει από ένα ενδόμυχο φόβο της αποκάλυψης της δικής μας ομοφυλοφιλίας δίπλα στο θηλυπρεπή που είναι φίλος μας. Κι αυτό ονομάζεται ομοφοβία.

DiViNe__ είπε...

ουυυπς! Ολόκληρη κουβέντα έχει εδώ!

Τι σημασία έχει; Ο καθένας ωφείλει να εκφράζεται όπως νιώθει καλά με τον εαυτό του, και προσωπικά άμα θέλει να βγάλει το στρινγκ και να το κάνει σφεντόνα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δεν είμαι έτσι, και ούτε θα 'θελα να είμαι. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν "αδερφίζω" ιδιαίτερα, κάποιοι φίλοι μου μου λένε καθόλου, άλλοι λίγο, και κάποιοι στο δρόμο με έχουν βρίσει :p

Δεν με πειράζει, εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι κάνω στη ζωή μου, οπότε αυτό μου αρκεί

sCaTterBraiN είπε...

πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, μάλλον τείνω προς την πλευρά του μάλερ, του Azurat και του suncitizen. η ερώτηση είναι γιατί να ενοχλεί ένας άνδρας θηλυπρεπής (ή μια γυναίκα που 'αντροφέρνει'); δε λέω, και εμένα με έχω πιάσει να αισθάνομαι άβολα με φίλους που κάνουν μπαμ, ειδικά σε str8 μέρη, αλλά τελικά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα, όχι δικό τους. φυσικά υπάρχουν gay που δεν τους "φαίνεται". ε, και; να τους δώσουμε βραβείο;
για μένα μόνο μπορώ να μιλήσω, και να πω ότι αν δεν είχα την επιρροή της κοινωνίας και το φόβο της κατακραυγής μάλλον θα ήμουν πιο 'θηλυπρεπής' - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αισθάνομαι στο ελάχιστο την επιθυμία να ήμουν γυναίκα.
δύσκολο θέμα πάντως.
την καλημέρα μου!

Leviathan είπε...

kala kaneis kai ta les afou etsi noio8eis...oi ipervoles pote de maresan genika sti zoi...oi katines vevaia einai to xeirotero mou...kalimera!

g for george είπε...

Καλό θέμα. Να κανονίσουμε όλοι μια μέρα συνάντηση να το συζητήσουμε από κοντά! θα είχε πλάκα! με την καλή έννοια.

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω