Παιχνίδια ζωής...

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Παιχνίδια ζωής (Πνευματικά δικαιώματα:: Coula)

Οκ....Κάτι που ίσως δεν σου είχα διηγηθεί είναι ότι πριν αρκετά χρόνια είχα μία μεγάλη σχέση 7-8 χρόνια...Δύσκολο να υπολογίσω ακριβώς τον χρόνο αφού είχαμε αρκετά παρατράγουδα με το τότε έτερον ήμισυ... Την λέγανε Χ...Ναι ήταν γυναίκα.... (Ήμουν μικρός δεν ήξερα). Πάντα ήξερα ότι μου άρεσαν οι άντρες απλά εφόσον είχα αποφασίσει να είμαι σε σχέση και επειδή την αγαπούσα πραγματικά δεν του έδινα σημασία.

Την περίοδο που αποφασίσαμε να ήμαστε σε απόσταση με την Χ τύχαινε και έβλεπα συνέχεια ένα κύριο 45 χρονών περιποιημένο με αραιά γκρι μαλλιά, μικρά χείλη, και ωραία εκφραστικά μάτια. Στην στάση του λεωφορείου, στο supermarket, στο gym όπου και αν πήγαινα...Δεν ένιωθα ότι με παρακολουθούσε αν και υπήρχαν οι φορές που θα με κοιτούσε όταν προσπερνούσε ο ένας τον άλλον.

Την ίδια περίοδο εκτός από τον γοητευτικό αλλά αδιάφορο κύριο έβλεπα και μία γυναίκα ηλικίας 50 χρονών που η ομοιότητα με την μητέρα της Χ ήταν απίστευτη!!!! Στο λεωφορείο την πετύχαινα πολύ συχνά και πολλές φορές έκανα κίνηση να την χαιρετήσω. Όσες φορές και αν πήγα μου έλεγε τα εξής: "Λάθος θα έχεις κάνει. Εγώ δεν έχω παιδί".


Όλο αυτό το γεγονός με είχε ψιλοφρικάρει και κράτησε αρκετές εβδομάδες αφού επαναλαμβανόταν σχεδόν κάθε μέρα. Με την Χ παίρνουμε την απόφαση να χωρίσουμε αλλά κρατήσαμε πολύ καλές φιλικές επαφές και μιλάμε ακόμη μέχρι σήμερα...Ένα χρόνο περίπου από τον χωρισμό μας ήθελε να μου γνωρίσει το νέο της αγόρι. Τι αγόρι...Άντρα ήθελε να πει.... 45 χρονών ήταν...γκρι αραιά μαλλιά.Ήταν ακριβώς ίδιος σαν τον κύριο που έβλεπα πριν ένα χρόνο. Τον ρώτησα σε ποια περιοχή έμενε αλλά τα τελευταία 5 χρόνια ήταν New York για δουλειές και γύρισε πριν 6 μήνες.... Το όλο θέαμα δεν τελείωσε εκεί.Όταν το παιδί σε κάποια στιγμή πήγε τουαλέτα μου εκμυστηρεύτηκε η Χ ότι τον έχει γνωρίσει στην μητέρα της το προηγούμενο βράδυ όπου τον είχε φέρει να φάνε. Είχε φρικάρει και τσακωνόντουσαν μπροστά του όλο το βράδυ. Είπε βαριές κουβέντες ειδικά όταν έμαθε ότι είναι ΕλληνοΑμερικανός και όχι καθαρός Έλληνας... Εγώ δεν έμαθα στο παιδί μου τέτοια πράγματα...Και δεν είσαι δικό μου παιδί...Με ντροπιάζεις και τέτοια φάση...

Είχα φρικάρει όπως καταλαβαίνεις....

3 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

δεν πάει καλά ο κόσμος!
;-)
καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Κρατώ τα πνευματικά δικαιώματα με χαρά!!!!

Πολύ ωραία ιστορία αλλά δύσκολες οι συνθήκες της!
Φιλιά πολλά

Θα την διαφημισω λιγάκι!

Δε πιστεύω να σ επειράζει;

Ethan Raynolds είπε...

Όπως είπες και εσύ τα πνευματικά δικαιώματα δικά σου!!!!:D:D:D

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω