Fitness&Health::Εγκεφαλικά νέα

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010







-Οι πιο έξυπνοι έφηβοι δεν ακούν ούτε κλασική ούτε Ξενάκη. Φοράνε τα παντελόνια σωλήνες κι αφήνουν τα μαλλιά τους μακριά ακούγοντας χέβι μέταλ, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Γουόρικ.


-Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Μπέιλορ του Τέξας βρήκαν ότι το να μην τσακώνεσαι είναι χειρότερο για μία σχέση από το να λες τι σκέφτεσαι... Οπότε άσε τις γλύκες...Άρχισε τις φωνές....και μετά σεξ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...




-Η κατάθλιψη χτυπάει και στις αρτηρίες. Φινλανδική έρευνα βρήκε ότι οι άντρες με κατάθλιψη είχαν πιο χοντρές αρτηρίες από τους ευτυχισμένους. Αυτοί που υποφέρουν από κατάθλιψη, πρέπει να κόψουν το αλάτι και το λίπος για να προστατευθούν καλύτερα.




- Μπορείς μετά από μερικά ποτά να πιστεύεις ότι η καφεΐνη θα σε ξυπνήσει αλλά μάλλον χειροτερεύει τα πράγματα, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες. Σε έρευνα που έγινε σε πειραματόζωα διαπιστώθηκε ότι η καφεΐνη μειώνει την ηρεμιστική δράση του αλκοόλ χωρίς να βελτιώνει τη νοητική λειτουργία σου. Βγαίνει το συμπέρασμα ότι η διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι ακόμα πιο επικίνδυνη, γιατί μπορεί να υποθέτεις ότι δεν είσαι τόσο μεθυσμένος όσο πραγματικά είσαι. Ένα άλλο συμπέρασμα είναι ότι η καφεΐνη δεν αλλάζει το επίπεδο οινοπνεύματος στο αίμα.

2 σχόλια:

Ιθάκη-man είπε...

ΟΧΙΙΙΙΙ, πρέπει να ψάχνω για Μεταλά τώρα; Αχουυυ, καλά την μπύρω να την αρχίσω αλλά όχι και την Χέβι Μέταλ

Ethan Raynolds είπε...

χαχαχα...εσύ ακόμη στην μπύρα...λολ...ΑΠο το επόμενο ποστ...χαχαχα

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω