Dear diary:: Καλό μήνα...

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μετά από ένα μπανάκι το Σάββατο που μας πέρασε, σήμερα Τρίτη ακόμη να ξεκοκκινήσω... Άρπαξα για τα καλά.... Παίζει να είναι και έγκαυμα... 6 ώρες κάτω από τον ήλιο τι να σου κάνουν τα αντιηλιακά. Οπότε καταλαβαίνεις...Όλη την ώρα είμαι μπάνιο, επειδή ζεσταίνομαι και ιδρώνω συνέχεια και αμέσως μετά ενυδατική.




Αυτόν τον καιρό με έχει πιάσει μία μανία και ακούω Donna Summer.Όχι τα γνωστά Hot stuff, bad girl που ακούς και μου κουνιέσαι μπροστά στον καθρέφτη της τουαλέτας. ((έχω τολμήσει και στον ολόσωμο αυτόν της ντουλάπας)). Χωρίς να με εκφράζει κάτι το ιδιαίτερο απο τα τραγούδια της, με ανεβάζει ο ρυθμός και η φωνή της. Κυρίως όταν ακούω τραγούδια από Live(bless it be, theyoutube)). Μου λείπουν τέτοιες φωνές σήμερα...


*Σε δυο εβδομάδες αρχίζει και η εξεταστική...No comment...
*Περιμένω με αγωνία της κυκλοφορία άλμπουμ από Kylie Minogue και της Christina Aguilera.


Άντε θα αναφερθώ και λίγο στην Eurovision. Ξεχώρισα Norway, τον τενόρο, την χώρα με το διπλό πιάνο που τραγουδούσε ένας άντρας και μία υψίφωνος γυναίκα, και φυσικά τις αγαπημένες πεταλούδες(δεν σηκώνω σχόλια για τις πεταλούδες).




Τι θεός....Didrik Tangnen


Η καθημερινότητα μου ευτυχώς δεν έχει αλλάξει. Γυμναστήριο, σχολή, και άμα κάνουμε τίποτα με Benji. Ηρεμία.... Με το μωρό μου ήμαστε σε πολύ καλή φάση και προσπαθώ να μην τον επηρεάζω με τα προσωπικά προβλήματα που μου τυχαίνουν τον τελευταίο καιρό.



Να ξεκαθαρίσω κάτι που το σκέφτηκα όταν έκανα διάδρομο(πράγματι μου κατεβαίνουν τρελές ιδέες όταν κάνω διάδρομο).

Τις προάλλες ένιωσα την ανάγκη να γράψω κάποια πράγματα στο μπλοκ μου. Επειδή μερικοί στην προσπάθεια να με βοηθήσουν με μία απάντηση και επειδή ήμουν σε κατάσταση που θα επηρεαζόμουν από οτιδήποτε αποφάσισα στο προηγούμενο ποστ να απενεργοποιήσω τα σχόλια. Ένιωθα την ανάγκη να πω ορισμένα πράγματα και αυτό έκανα.


Σας διαβάζω όλους ανεξαιρέτως ακόμη και αν δεν αφήνω απαντήσεις.

4 σχόλια:

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Το καλό που σου θέλω να περνάς καλά!!!

Φιλιά....

Πάω σινεμά με το μωρό (?!)

Ethan Raynolds είπε...

Θέλω το βράδυ σχετική ανάρτηση!!!! Με κάθε αηδιαστική λεπτομέρεια!!!χεχε...:D:D

turigr είπε...

Την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό με χρώμα (συνήθως έχουν την ένδειξη Total Block) και να την ανανεώνεις συχνά όσο βρίσκεσαι εκτεθειμένος στον ήλιο. Για τα ηλιακά εγκαύματα μια κρέμα με πανθενόλη και αλόη είναι ό,τι καλύτερο (ακολούθησε τη συμβουλή μου, ξέρω που σου λέω!)
Καλή επιτυχία στην εξεταστική!

Ethan Raynolds είπε...

Tunigr πήρα μία κρέμα με αλόη ενυδατική για το σώμα και όλο αλείφομαι... Άμα ξεφλουδίσω θα σε φωνάξω να μου τραβάτε τα πετσάκια. Είναι αγχολυτικό όπως και να το κάνεις...
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση Tunigr.Καλό μήνα να έχουμε...

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω