Tech News::

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010


Αστραφτερά δόντια μετά μουσικής


Είναι μερικά gadgets που δε μπορούν να ταξινομηθούν με τίποτα και τελικά δημιουργούν τη δική τους κατηγορία. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Forever White, το οποίο δε γίνεται να προσδιοριστεί με μία λέξη. Το σετάκι περιλαμβάνει μια αλοιφή, ένα γαλάζιο LED, μια συσκευή για το άνοιγμα του στόματος και ακουστικά που συνδέονται σε ένα οποιοδήποτε MP3 player. Ας δούμε, λοιπόν, πώς συνδυάζονται όλα αυτά.

Αρχικά, τοποθετείτε στα δόντια σας το ειδικό gel που περιλαμβάνει υπεροξείδιο του υδρογόνου. Στη συνέχεια, εφαρμόζετε τη συσκευή που τραβάει τα μάγουλα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο πρόσωπο μια έκφραση που έχουμε δει επανειλημμένως στο Hellraiser. Σειρά έχει το γαλάζιο LED, το οποίο αντιδρά με το υπεροξείδιο και λευκαίνει τα δόντια. Κι επειδή η διαδικασία παίρνει περίπου μία ώρα, μπορείτε να αξιοποιήσετε το "πραγματικό μουσικό headset υψηλής ποιότητας", δηλαδή τα ακουστικά.

Και τώρα απομένει να βρούμε ένα όνομα για αυτό το... τέλος πάντων, για αυτό αυτό που περιγράψαμε.



Η Casio παρουσιάζει το πράσινο ρολόι

Η τελευταία γενιά ρολογιών της Ιαπωνικής Casio έχει ήδη παρουσιαστεί. Η εταιρεία φαίνεται πως αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δράσει και εκείνη για το περιβάλλον και να γίνει "πράσινη".

Οι μηχανικοί της φαίνεται ότι έκαναν την δουλειά τους και έτσι έχουμε το Casio Pathfinder PRG110C-3 το οποίο αν κάνει κάτι καλά, είναι πως με την πρώτη ματιά θα χτυπήσει στο μάτι σας, χάρη στο πρασινό-λαχανί χρώμα του.

Το Pathfinder όμως είναι ένα δείγμα των δυνατοτήτων της Casio, αφού διαθέτει υψόμετρο, βαρόμετρο, θερμόμετρο και ψηφιακή πυξίδα. Επιπλέον διαθέτει και μια μινιατούρα ηλιακή κυψέλη, η οποία είναι ενσωματωμένη στην πρόσοψή του και με την οποία φορτίζει αυτόματα την μπαταρία του.

Σύμφωνα με την Casio, χάρη σε αυτή την ηλιακή κυψέλη που ενσωματώνει το ρολόι της, οι Αμερικανοί - εκεί έγινε η παρουσίαση για αυτό και αναφέρονται σε Αμερικανούς - θα μειώσουν την κατανάλωσε περίπου 1 τρις μπαταριών που καταναλώνουν κάθε χρόνο.

Το ρολόι κοστίζει 250 δολάρια και φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από το Amazon, σε αυτό το θαυμάσιο χρωματάκι της φωτογραφίας.




Το πρώτο κάθετο ξυπνητήρι

Όπως και να το κάνουμε, τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το ξύπνημα δεν προσφέρονται για πολύπλοκες πνευματικές διεργασίες. Για παράδειγμα, όταν αφήνετε την αγκαλιά του Μορφέα, είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβετε τι ώρα είναι κοιτώντας το ξυπνητήρι από ύπτια θέση. Επειδή, όμως, όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους, ιδού ένα νέο ξυπνητήρι που λαμβάνει υπ' όψιν του τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ανθρώπινος εγκέφαλος σε αυτή τη δύσκολη μεταβατική περίοδο.

Το Emily τοποθετείται στον τοίχο και οι ενδείξεις του εμφανίζονται κάθετα. Έτσι, δε χρειάζεται να εγκαταλείπετε το μαξιλάρι σας, ούτε για να κλείσετε το ξυπνητήρι, ούτε για να καταλάβετε τι ώρα είναι.

Το design είναι εξαιρετικά ρετρό, με ξύλο καρυδιάς και αυτά τα κόκκινα ψηφία κατ' ευθείαν από τα 70's. Αν ενδιαφέρεστε, η τιμή του είναι 87 ευρώ.



Φορητός συναγερμός για το σπίτι

Αν ζείτε σε μια περιοχή με αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας, ίσως να βρείτε πολύ ενδιαφέρον το νέο gadget της Brando. Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού μπορεί να αφαιρέσει ένα σημαντικό ποσό από το πορτοφόλι της, οπότε δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να στραφείτε σε μια οικονομική λύση. Ιδίως αν το πιο πιθανό σημείο εισόδου των επίδοξων διαρρηκτών είναι η κεντρική πόρτα του σπιτιού σας.

Το πεντάλ που βλέπετε μπαίνει ως σφήνα στο κάτω μέρος της πόρτας και αρχίζει να ουρλιάζει μόλις κάποιος πάει να την ανοίξει. Ο ήχος είναι εκκωφαντικός και φτάνει τα 120dB, οπότε είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσετε όσο βαριά κι αν κοιμάστε. Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι μια 9βολτη μπαταρία. Επίσης, διαθέτει διαφορετικά επίπεδα ευαισθησίας για να μην ανησυχείτε ότι θα αρχίσει να σπάει τύμπανα αν κάτσει πάνω του μια μύγα (η οποία, φυσικά, θα εξαϋλωθεί στο πρώτο δευτερόλεπτο).

Η τιμή του είναι μόλις 10 ευρώ. Τζάμπα πράγμα...



Οι τέλειες κούπες για όλα τα tech freaks

Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αν είστε ορκισμένος οπαδός της τεχνολογίας και των υπολογιστών, έχουμε για εσάς ένα σετάκι από τρεις κούπες που παραπέμπουν στις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης των Windows. Μιλάμε, φυσικά, για το συνδυασμό πλήκτρων που αναλαμβάνει να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν κάτι δεν πάει καλά. Όχι ότι πετυχαίνει πάντα, βέβαια, αλλά τέλος πάντων...

Καθεμιά από τις κούπες αναπαριστά ένα από τα πλήκτρα Control, Alt και Delete. Αν και συνήθως οι κούπες πρέπει να είναι με το στόμιο επάνω για να ρίχνετε μέσα τους καφέ, τσάι κλπ, οι συγκεκριμένες είναι εξαιρετικές ακόμα κι όταν τις έχετε ανάποδα. Προσθέστε στο σετάκι και τον ασορτί δίσκο που τις κρατάει κοντά και φροντίστε να μην είναι σε κοινή θέα όταν έχετε πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω, γιατί είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα πάτε να τις πατήσετε.

Η τιμή τους είναι 16 ευρώ.

8 σχόλια:

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Τέλειες οι κούπες

ΦΡΙΚΤΟ το ρολογάκι....Μόνο το χρώμα είναι καλό...


Χαιρετώωωω  :P

Unknown είπε...

Τρέχω να αγοράσω το χαμόγελο.

mahler76 είπε...

οι κούπες είναι μαλακία γιατί όταν τις χρησιμοποιείς δεν βλέπεις τα σύμβολα. Όσο για το κάθετο ρολόι το θεωρώ μεγάλη μαλακία. Καλύτερα θα ήταν να εφεύρουν το όρθιο κρεβάτι και να κοιμόμαστε όρθιοι.

Τελικά μαλάκα μου το χαμόγελο κι εγώ θα αγόραζα χαχαχαχαχαχαχαχα

sCaTterBraiN είπε...

πλάκα έχουν οι κούπες. όσο για το οικολογικό ρολόι να υπενθυμίζω ότι υπάρχουν και αυτά που τα κουρδίζεις και αυτά που κουρδίζονται μόνα τους με την κίνηση του σώματος και χρειάζονται 0 μπαταρίες για μια ζωή.
το χαμόγελο φοβάμαι να το αγοράσω (άσε που κάνει και ρυτίδες, τσκ, τσκ, τσκ...)

;-)
καλημέρα!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ωραίο το χαμόγελο, φτάνει να μην είναι σαν αυτού που βγαίνει στο έχτρα!!! ξέρεις ποιον λέω;
Και το κάθετο ρολόι μου αρέσει το ντιζάιν του!!!
Καλό απόγευμα κριαράκι...

Ανώνυμος είπε...

παρήγγειλε μου ένα χαμόγελο και μένα;

χαχαχαχα

μαλλον δύο γιατί θέλω να κάνω κι ένα δώρο στη φίλη μου τη ΦΟΥΛΗ

:))))

φιλιά

Ethan Raynolds είπε...

@Bill το χρωματάκι δεν είναι λίγο έντονο????Να σου κάνω παραγεγλία?:P:P

Bear και Mahler76 παραγγέλνω ε?:P:P

Scatterbrain όντως πολύ καλή επιλογή....Είχε η γιαγιά μου ένα τέτοιο...Είναι πάρα πολύ ακριβά...Και όταν αναφέρομαι σε ακρίβεια αναφέρομαι σε τιμή πάνω απο 1000αρικο.

Ethan Raynolds είπε...

@Φούλη μου ελπίζω όχι!!!!! χαχαχαχα!!!! Το θέμα είναι μην εκτός απο το να σου λευκαίνει τα δόντια σε "φουσκώνει" κιόλας...χαχαχαχα

@Coula οκ...2 τεμάχια...Αλλά να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί το χαμόγελο και όχι το ξυπνητήρι???Υπονοείς κάτι για την Φούλη????χαχχαχαχα:P:P:P

LovU

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω