Gossip:: Mariah Carey

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Εδώ και καιρό η Mariah Carey ετοίμαζε ένα άλμπουμ γεμάτο remix από το προηγούμενο άλμπουμ της "Memoirs Of The Imperfect Angel". Η δισκογραφική της εταιρία Island Records ανέβαλλε το concept. Μετά από μερικούς μήνες αποφάσισε να το κυκλοφορήσει σαν double disc με το ένα cd με τα remix της Mariah και το άλλο cd με Remix του Jump Smokers .Η συγκεκριμένη συλλογή κυκλοφορεί τέλη Ιουνίου.

Νέο άλμπουμ και θα είναι Χριστουγεννιάτικο! Όπως το περιγράφει η ίδια, πολύ έντεχνο, με ζωντανή ορχήστρα στη ηχογράφηση(που σημαίνει όχι ηλεκτρονική μουσική) και καθόλου hip-hop!!!! Μεγάλη πρόκληση για κάποιον καλλιτέχνη του οποίου τα κομμάτια στηρίζονται εκτός από λαρυγγισμούς, με ενορχήστρωση και hip-hop....

Αναμονή μέχρι τον Νοέμβρη!!!




Εxtra::
Να μου το θυμηθείς αυτή είναι έγκυος. Εκτός του ότι έχει τουμπανεύσει όσο ποτέ, σε μία εμφάνιση στα Walmart Shareholders Metting-Fayettevile(όλο αυτό ναι) τραγουδούσε και ακουμπούσε την κοιλιά της. Να μου το θυμηθείς....

2 σχόλια:

Ιθάκη-man είπε...

Μωρ' λες να είναι έγκυος; Ελπίζω να μην είναι... Έχει να ακούσω Κάρει από τον καιρό του Εμανσιπέσιον οφ Μίμη (όχι Ντενίση)

Ethan Raynolds είπε...

Να δεις που έκανε θεραπεία με ορμόνες γιαυτό και πήρε και τα κιλάκια.... Να μου το θυμηθείς αυτή σε πολύ 1-3 μήνες θα πει είναι έγκυος. Μετά το Emancipation έβγαλε άλλα 2. Τα μισά τραγούδια ήταν εντελώς μάπα και τα άλλα μισά ήταν θεϊκά!!!!Όποτε έχεις free time κάνε ένα check! Θα με θυμηθείς!!!

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω