Knowing me:: 5 πράγματα για τον Ethan Raynolds-part 2

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

1. Αγαπημένο μου Χριστουγεννιάτικο τραγούδι και μιλάμε για πόρωση δεν είναι κανένα από τα γνωστά που όλοι ξέρουμε.... Λέγετε Happy New Year και το τραγουδάνε οι ABBA....Το άκουγα συνέχεια μικρός και ειδικά την ημέρα που στολίζαμε δέντρο.


2. Έχω ένα θεματάκι με την μνήμη μου.Δεν θυμάμαι καθόλου έυκολα ονόματα και δεν συγκρατώ καθόλου φάτσες στο μυαλό μου. Αντίθετα πάλι θυμάμαι πάρα πολύ εύκολα δρόμους και τοπία. χεχε... Οκ εντάξη το έχω κάψει...

3,Αγαπημένο μου στέκι για καφέ είναι η DelSol στην περιοχή Γκάζι...Ειδικά τώρα που τα Χριστούγεννα βάζουν ανάλογη μουσική είναι πολύ "ζεστά".


3.Έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στο να ψωνίζω εσώρουχα....


4.Όταν ήμουν μικρός έλεγα ότι όταν θα μεγαλώσω θα γίνω ή μυστικός πράκτορας(υπερβολικά επηρεασμένος από την σειρά Mision Impossible) ή θα γίνω τραγουδιστής σαν τον James Brown....Come on...Όλοι κάναμε ώρα ε?


5. Όλοι έχουνε ένα αγαπημένο ζωάκι-έντομο-λουλούδι-σύμβολο ή οτιδήποτε....Εμένα είναι η πεταλούδα λοιπόν....χεχε...Μην ρωτάς...Δεν είναι κάτι σημαντικό...Απλά μου αρέσουν πολύ!!!

7 σχόλια:

mahler76 είπε...

τους ΑΒΒΑ τους λατρεύω!!!

Leviathan είπε...

oi abba einai katapliktikoi! Oso gia mnimi...8imamai gegonota kai katastaseis sa na eginan x8es! Kalo sou apogeuma! Kiss!

Marina, Marina Marinaaa είπε...

Κεφάλαιο μνήμη: πριν ένα μήνα είχα πάει ταξίδι, και με φιλοξένησε ένας φίλος μου που μένει με συγκάτοικο. Τον γνώρισα (τον συγκάτοικο) απογευματάκι γύρω στις 18'00 και το ίδιο βράδυ σ'ενα πάρτυ του ξανασυστήθηκα.
Η ΝΤΡΟΠΗ... κι έμενα σπίτι τουυυυ !!!!!

Ιθάκη-man είπε...

Εχεις δυο φορές το 3 :p

1. Θα το ψάξω
2. Πάει το μυαλουδάκι σου το έκαψες! Όταν βγάζει καπνούς σου είπα να σταματήσεις να σκέφτεσαι :p
3 και 4 (το δεύερο 3). Το κατάλαβα εγώ προσωπικά :p
5. No comments :p
6. OK :p

Voltsek είπε...

Το πρόβλημα με τα ονόματα το έχω κι εγώ. Μπορεί να ξεχάσω το όνομα κάποιου μετά από 10' από την στιγμή που μου συστήθηκε. Οι Abba είναι κορυφαίοι!

Ethan Raynolds είπε...

χαχαχα.... Παιδιά όντως οι ΑΒΒΑ είναι καταπληκτικοί....Αυτές τις μέρες τα είχα παίξει με την δουλειά και όταν τους άκουγα στο mp3 μου πραγματικά ηρεμούσα....
Όσο για την μνήμη...χμμμ...ΒΛέπω οι περισσότεροι έχουμε το ίδιο πρόβλημα οπότε δεν ανησυχώ μήπως φαίνομαι περίεργος...χαχαχα... Παρόλαυτα ΜΑΡΙΝΑ κρατάς το ρεκόρ της ΝΤΡΟΠΗΣ....Ντροπή σου λοιπόν!!!!χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

το εχω και εγω το προβλημα με τα ονοματα αλλα και με της οδους θυμαμαι ομως πραγματα σαν να ΄ταν χθες

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω