News:: Whitney Houston

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Whitney Houston
Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι διαμάντια… Έτσι την είχε χαρακτηρίσει ο καθηγητής της φωνητικής μου… Ένταση….. Έκταση… Εκφραστικότητα…. Καθαρότητα στην φωνή… Είχε το πακέτο… Τίποτα λιγότερο! Πολλά παραπάνω όμως… Μία τραγουδίστρια που μπορούσε να επιτυχημένα να ασχοληθεί με την υποκριτική….Bodyguard.. Όλα αυτά μέχρι το 2000…. Όχι δεν άρχισε η κατρακύλα τότε…. Τότε άρχισαν να φαίνονται οι συνέπειες από την εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών και σε συνδυασμό με την κακοποίηση από τον σύζυγο της Bobby Brown κατάφεραν να την κάνουν το αρχικό πρότυπο της Amy Winehouse(αυτή ακόμη να πεθάνει?).
Αρχές του 1993 έκανε χρήση κοκαΐνης και μαριχουάνας παραδέχεται στην Oprah Winfrey όπου τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσε μία συνέντευξη που συζητήθηκε από πολλούς…. Αναφερόμενη για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και την σχέση της με τον αγαπημένο της αντρούλη της που με τα λεγόμενα της δεν είχε απλώσει χέρι επάνω της απλά την κακοποιούσε μόνο ψυχολογικά και λεκτικά και ποτέ σωματικά….(Μπαρούφες???)….
Ωστόσο όσα και να έχει υποστεί σχόλια και κριτικές για την περιοδεία της «Nothing but Love» μιλούν για την δυσκολία να ερμηνεύσει ολοκληρωμένα ένα κομμάτι και την αδυναμία της φωνή της όπου αναγκάζονται με πρόσθετα εφέ να δώσουν την χαμένη λάμψη.
Στο νέο της album «I look to you» που κυκλοφόρησε αρχές Σεπτέμβρη τα περισσότερα κομμάτια είναι απλά και εύκολα στην ερμηνεία… Δυναμικά κομμάτια σαν τα κλασσικά hit της «I have nothin’» , «I’m every woman», «I wanna dance with somebody» απουσιάζουν… Φήμες λένε ότι η δισκογραφική της Whitney ήθελαν ο δίσκος της να έχει ένα στυλ Ντίβα κλασσική μαύρη Soul φωνή… Κάτι σαν Aretha Franklin…. Τσίριζε γκάριζε και ας μην σου βγαίνει η φωνή…. Απλά είσαι η Whitney….
Τελικά δεν ξέρω τι να πιστέψω… Στην τελική οι ζωντανές εμφανίσεις “μιλούν” και λένε πολλά…..




Δες την Whitney στα πολύ high της




I will ALWAYS love you….2010 live στην Korea….




Πραγματικά θέλω να ακούσω την άποψη σας….

7 σχόλια:

mahler76 είπε...

αρνούμαι να παρακολουθήσω την κατρακύλα της. Θέλω να την θυμάμαι όπως ήταν κάποτε. Για ένα live της δες εδώ http://dimitrisjp.blogspot.com/2010/02/blog-post_22.html

όσο ακούω όμως το βίντεο που έχεις βάλει πονάνε τα αυτιά μου και η καρδιά μου. Ρε εσύ μήπως είναι "πειραγμένος" ο ήχος στο βίντεο για κράξιμο? ακούγεται ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

mahler76 είπε...

καλά και αυτό με το "γιουυυυ" στο τέλος που το λέει η μπάκ βόκαλιστ!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Ethan Raynolds είπε...

Άσε άσε... Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω την στιγμή που βήχει....Μου έκατσε πολύ στραβά!!!

Ephemeron είπε...

ειναι στο εξωφυλο περιοδικων ξανα, που μιλανε σχετικα με τα ναρκωτικα που κανει... κριμα τι να πει κανεις;
check these out...

http://gawker.com/163721/whitney-houstons-bathroom-messy-crack-mecca

http://entertainment.msn.co.nz/blog.aspx?blogentryid=600533&showcomments=true

Ethan Raynolds είπε...

Jesus...Δεν ξέρω τι να πιστέψω...Περίμενα ότι θα λέγαν οπωσδήποτε κάποια στιγμή ότι θα έπεφτε στα Ναρκωτικά πάλι...Μου φαίνεται και λίγο στημένο αν και οι Live Performances δεν αποδεικνύουν τίποτα το αντίθετο στα δημοσιεύματα... Απλά το θέμα είναι ότι είναι και 46 χρονών και με τόση μεγάλη περιοδεία και την εξάντληση από την χρόνια χρήση ουσιών δεν βοηθάν ούτε και να ήταν καθαρή...Σου αφήνουν κουσούρια και ειδικά στην φωνή....Κλαψ γιατί πολύ υποστηρίζω W.H.

sCaTterBraiN είπε...

κρίμα, κρίμα, κρίμα - νόμιζα ότι τουλάχιστον είχε ξεμπερδέψει με τα ναρκωτικά.

Ethan Raynolds είπε...

και δεν ήσουν ο μόνος...ακόμη θέλω να το πιστεύω....:(

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω