Μα πού ζει?

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ήμουν χθες σε μία καφετέρια με δύο φίλες μου και έπινα το καφεδάκι μου....Εκεί που καθόμασταν και καιγόμασταν από τις σόμπες(μιλάμε το Freddo έγινε Caldo) ακούω έναν παλικάρι στο διπλανό τραπέζι με λεπτή φωνή να λέει δυνατά "Καλέ να πάμε και στο Pride.Πότε θα γίνει?" και κάτι τέτοια. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία.... Μετά από αρκετή ώρα τον ακούω να λέει "άσε με μωρέ με τις μαλακισμένες τις αδερφές...."


Μην στα πολυλογώ...Το συγκεκριμένο άτομο ήταν με την κοπελιά του και κράζανε τους γκέι. Στην DelSol....Στο Γκάζι....Οκ..... Καταλαβαίνεις....δεν έχω να πω τίποτα άλλο...
Είχε και τα μούτρα να μας βγάλει και ελαττωματικούς....
Μα που ζει???

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζει σε ενα τοπο οπου πολλοι γονεις δεν εχουν μαθει στα παιδια τους να σεβονται τον πλησιον τους ανεξαρτητου κοινωνικης, οικονομικης αλλα και σεξουαλικης ιδιοτητας. Προκειται για αυτους τους γονεις που τρεχουν μετα στις εκκλησιες να παρακαλεσουν το Θεουλη να βοηθησει τα βλασταρια τους στις δυσκολες στιγμες τους ;-)

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που ζείς ρε μαλάκα και τον αφησες μαζι με τα υπολοιπα ζωα που στρογγυλοκαθονται για καφε να μιλαει ετσι αντι να του σπασετε τα μουτρα...αλλα προφανως τα θελετε κ τα ακουτε...σας αξιζουν

Ethan Raynolds είπε...

@REbel ηρέμησε αγόρι μου...Για καφέ βγήκα όχι για να αρχίσω να πλακώνομαι .Και δεν είναι λύση η βία!!!!!!!! Έτσι θα του αλλάξω την γνώμη του άλλου? Στην τελική χέστηκα το τι πιστεύει....Μήπως τον ξέρω ή θα τον ξαναδώ?

Απλά αυτό που μου προκαλεί έκπληξη είναι ότι παρότι έρχεται-πάει στο γκάζι, πάει σε υμι-σχετικό μαγαζί, τολμάει να λέει και τέτοια ενώ όλοι γύρω τον κοιτάνε.

mahler76 είπε...

εγώ για αυτό δεν πατάω στο συγκεκριμένο μαγαζί. Γιατί είναι στέκι κρυφών!!!

Ethan Raynolds είπε...

mahler μου εσύ που βγαίνεις?για πες...Πέρνα καμία φορά από DelSol να σε δω ρε χαζό:P

mahler76 είπε...

έχω καθίσει 2 φορές αλλά δεν με σήκωνε το κλίμα. Είμαι πολύ out για αυτό το μαγαζί. Πηγαίνω όμως στο ίδιο gym με ένας από τους εργαζόμενους εκεί χαχαχα. Συχνότερα για καφέ στο Μαγκαζέ αλλά και γενικά στο κέντρο. Προσφάτως έχει βρεί ένας φίλος ένα σούπερ καφέ στην Πραξιτέλους και πάμε καμία φορά. Επίσης αγαπημένα το Μπούζ και το Bios. Γενικά επί της Βουτάδων αποφεύγω πλέον να καθίσω. είναι τόσος ο πανικός και η βαβούρα που δεν αντέχω ο γέροντας.

Unknown είπε...

tixaia to diavazo..''na tou espage ta moutra''?apo pote prepei na derneis epeidi o allo leei ti gomi tou, opoia kai na einai ayti?gi ayto den exoue dimokratia gi na leei eleythera o kathena s ti gnomi tou..o ratsismos iparxei pantou se files se gay se koinonikes takseis..s sokarizomaste gia paidi apou peinoun anthropous poy den exoun na fane kai oxi gai tetoia geloi apragmata..a kai ton ratsismo pros tous gay ton entinoun oi gay..gay kafeteries gay koultoura...oloi anthropoi idioi einai ti kanei o kathenas sto krevati tou...

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω