Gadget::Προβλήματα του iPhone 4 και ανακοίνωση κυκλοφορίας iPhone 5?

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

"Κοιμήθηκε" πάλι το ξυπνητήρι του iPhone???

Το περασμένο φθινόπωρο, όταν άλλαξε η ώρα από τη θερινή στη χειμερινή, πολλοί κάτοχοι iPhone παραπονέθηκαν ότι το ξυπνητήρι της συσκευής τους "παρακοιμήθηκε" και δε χτύπησε την ώρα που έπρεπε. Ο εφιάλτης για την Apple επέστρεψε προχθές, όταν πολλοί iPhone users ανέφεραν ότι το ξυπνητήρι τους εμφάνισε και πάλι την ίδια συμπεριφορά, επιλέγοντας να παραμείνει σιωπηλό την ώρα που θα έπρεπε να ξυπνάει τον αφέντη του.

Η Apple γνώριζε το πρόβλημα και συμβούλευσε τους χρήστες να βάλουν το ξυπνητήρι σε επαναλαμβανόμενη καθημερινή αφύπνιση μέχρι να αντιμετωπιστεί το bug. Σύμφωνα με την εταιρεία, τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου όλα τα ξυπνητήρια θα έπρεπε να λειτουργούν κανονικά. Ακόμα και σήμερα, όμως, πολλοί χρήστες έλεγαν ότι το ξυπνητήρι τους εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρωτοχρονιάτικη άδεια.Επισήμως, η Apple δεν έχει δώσει εξήγηση στην ερώτηση γιατί κάποια ξυπνητήρια δουλεύουν και κάποια όχι.



Οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone 5

Ήρθε η ώρα για τις πρώτες διαρροές σχετικά με το επόμενο iPhone. Πληροφορίες που προέρχονται από την ταϊβανέζικη εταιρεία Kinsus αναφέρουν ότι το iPhone 5 θα έχει chipset επικοινωνίας από την Qualcomm. Παράλληλα, κυκλοφορεί η φήμη ότι το επόμενο iPhone θα είναι εξοπλισμένο με τον "νέο επεξεργαστή A8".

Το τι ακριβώς σημαίνει το τελευταίο δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Μπορεί να πρόκειται για μια απλή αναβάθμιση στον ARM Cortex-A8 ή για κάτι πιο εξελιγμένο, όπως ένα διπύρηνο design.

Δε θα μας έκανε εντύπωση αν η Apple επέλεγε δύο πυρήνες. Ο ανταγωνισμός έχει ήδη αρχίσει να περνά στην εποχή των διπύρηνων επεξεργαστών, με τη Motorola και την LG να έχουν ήδη ανακοινώσει νέα μοντέλα.

Περισσότερα προσεχώς. Ίσως και πιο πριν απ' όσο θα περίμενε κανείς, γιατί κάποιοι λένε ότι το iPhone 5 θα παρουσιαστεί την άνοιξη και όχι το καλοκαίρι. Οψόμεθα.

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω