Tech News:: Internet Exploer,Msn, Facebook

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Συνεχίζεται η πρώτη του Internet Explorer

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η Net Applications, το μερίδιο αγοράς του Internet Exlporer συνεχίζει να συρρικνώνεται, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα κέρδη για τους άλλους browsers. Τα νούμερα του Απριλίου δείχνουν μερίδιο 59,95% για τον browser της Microsoft, ο οποίος υποχωρεί πλέον στο χαμηλότερο σημείο από το 1999, όταν ο Internet Explorer 4 είχε αντίστοιχο ποσοστό.

Φυσικά, τις απώλειες του IE καρπώνονται οι άλλοι browsers, με τον Chrome(o browser της Google) να καταγράφει τα μεγαλύτερα κέρδη.





Έρχεται ο νέος Windows Live Messenger.

Τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα είναι τα ακόλουθα:

  • Βίντεο-συνομιλία (video chat) υψηλής ανάλυσης (high definition): Ο νέος Messenger προσφέρει πλέον τη δυνατότητα βίντεο-συνομιλίας (video chat) υψηλής ανάλυσης σε πλήρη οθόνη (full-screen). Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία βίντεο-συνομιλία και ταυτόχρονα να παίζετε ένα παιχνίδι, να ανταλλάσσετε φωτογραφίες ή να κάνετε chatting.
  • Ενσωμάτωση αποτελεσμάτων αναζητήσεων μέσω του Bing: Η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων αναζητήσεων μέσω του Bing καθιστά ευκολότερη την προσθήκη φωτογραφιών και βίντεο από όλο το διαδίκτυο, χωρίς να απαιτείται έξοδος από το παράθυρο συνομιλίας.
  • Messenger Connect: Επιτρέπει σε οποιοδήποτε website να ενσωματώσει το Messenger, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε και να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους φίλους που έχετε στο Messenger. Έτσι, οι φίλοι σας μπορούν επίσης να λαμβάνουν ενημερώσεις από εκεί μέσω του Messenger, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν επιπλέον λογαριασμούς και δίκτυα.
  • Οι Σημαντικότερες Στιγμές των Φίλων σας: Αυτή η νέα προβολή με social updates έχει σχεδιαστεί γύρω από τις «αγαπημένες» σας επαφές, ώστε οι ενημερώσεις τους να έχουν πάντα προτεραιότητα.
  • Ενιαία λίστα επαφών: Από τη στιγμή που όλα αυτά τα δίκτυα και οι ενημερώσεις θα ενοποιηθούν, θα καταργηθούν οι διπλές καταχωρήσεις επαφών και θα δημιουργηθεί μία κεντρική λίστα φίλων με όλους τους διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας και ανταλλαγής περιεχομένου με αυτούς (σε όλα αυτά τα διαφορετικά δίκτυα).
  • Συγχρονισμένα status updates: Με την ανάρτηση μιας ενημέρωσης στο Messenger, μπορεί να συγχρονιστεί αυτομάτως το status σας σε άλλα δίκτυα και αντιστρόφως.
  • Messenger για δημοφιλή smartphone: Πλέον μπορείτε να έχετε το Messenger σε Windows® phone, iPhone και άλλα κορυφαία smartphones. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις επαφές σας, καθώς και στα social updates σας, θα μπορείτε να ξεκινήσετε μία συνομιλία, να μοιράζεστε φωτογραφίες και να ενημερώνετε το status σας, όπου κι αν βρίσκεστε.



Πωλούνται 1,5 εκατ.λογαριασμοί του Facebook


Ένας hacker με το ψευδώνυμο Kirllos φέρεται να έχει αποκτήσει τον έλεγχο εκατοντάδων χιλιάδων λογαριασμών στο Facebook, τους οποίους έχει αρχίσει να μεταβιβάζει σε κάθε ενδιαφερόμενο (έναντι αμοιβής, φυσικά). Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, ο Kirllos έχει βγάλει στο σφυρί περίπου 1,5 εκατομμύριο λογαριασμούς κι έχει πουλήσει έως τώρα σχεδόν τους μισούς.

9 σχόλια:

suncitizen είπε...

Προσωπικά προτιμώ το firefox για browser. Ο explorer Μου έχει βγάλει διάφορα προβλήματα σε διάφορους επεξεργαστές.
Γενικά, η microsoft είναι αρκετά πίσω.
Το msn το χρησιμοποιω πάντως.

Ethan Raynolds είπε...

Και εγώ Firefox χρησιμοποιώ. Έχεις δοκιμάσει τον Chrome?

Unknown είπε...

Κι εγώ μοτζίλα χρησιμοποιώ. Καλησπέρα!

Ethan Raynolds είπε...

Καλησπέρα bear...Έτσι!!!Mozilla δαγκωτό!:D:D

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Egw xrhsimopoiw kai Explorer kai Firefox taytoxrona (gia diaforetikous logariasmous e-mail) !

DiViNe__ είπε...

mozilla :D
μακράν ο καλύτερος. Και ο Οπερα βασικά δεν ήταν άσχημος

Keen On Boys είπε...

Προσωπικά χρησιμοποιώ Οpera, πολύ καλύτερος απ'ολους... γρηγορότερος και ασφαλέστερος.
Μ'αρέσουν τα tech news! να τα καθιερώσεις!

Ethan Raynolds είπε...

Keen on boys.Μία φορά τον μήνα τα βάζω...Δεν γίνονται και τόσα πολλά... Έλα να βλέπω ανταπόκριση και όλο και κάτι θα γράφω...:P:P

ΦΟΥΛΗ είπε...

Mozilla αν και δεν ξέρω πολλά πολλα!!!

Πιστεύεται ότι ένας ζευγάρι ίδιου φύλου μπορεί να ζήσει αρμονικά μία κοινή ζωή?

About Me

Η φωτογραφία μου
Hey....My name is Ethan Raynolds.... Enjoy my blog...

XLsior2013

XLsior2013

We love fashion

We love fashion

Dreamlover: THOR

Dreamlover: THOR

Groomin' my favourite time of day

Groomin' my favourite time of day

Είμαι προκλητικός

Είμαι προκλητικός

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Είμαι με τις ώρες στο Fitness Star

Διαβάζω

Διαβάζω

Διαβάζω